Recent Content by Belich

 1. Belich

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Пред се, се извинувам ако ова прашање веќе го има поставено некој друг член, од оправдани причини некое време не го следев форумов. Вака, поради вонредната состојба, тие што го испуштивме терминот за подигање на државјанство, ваљда тоа е откако ќе ти потпишат, треба да закажеме нов термин, е...
 2. Belich

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Јас закажав за подигање на 14.04.2020 на удостоверението, мада се плашам дека нема да се смени ситуацијата до тогаш, ако има некои измени кај мене, дали ќе го подигнам или ќе ми го променат терминот, ќе пишам на форумов...
 3. Belich

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Луѓе конечно денес указ и кај мене, N:7107/2016/09.09.2016 година, указ 1 от 2020. - Почната процедура во 2015. - Интервју 04.07.2016 - Дополнителна година и три месеци ( не знам точен период) - Положително од 01-02 месец 2019. - Докименти: бугарска крштеница од дедо. ( САМО ТОА) Заврши...
 4. Belich

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  04.Јули.2016 на интервју, уште нема потпис.
 5. Belich

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  На интервју бев 04.Јули.2016
 6. Belich

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  @palekrstic не се сите влезени во тој указ од јануари 2019, јас сум од 16 јануари на положително, уште нема промена :place::D:D:D:D
 7. Belich

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Јас сум на положително од 17 јануари 2019, со документ - крштеница, интервју 4 јули 2016.
 8. Belich

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Јас сум од 17 Јануари на положително, уште чекам.
 9. Belich

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Луѓе, каков е овај покољ?!?! Мајко мила... Чисто барам мислење. Јас чекам на указ, документи од прв братучет, потоа на дополнителна носев Бугарска крштеница од дедо ми, во минатите 3-4 години со истата добија државјанство тетка ми ( неговата ќерка), братучетка ми ( нејзината ќерка) и чичко ми (...
 10. Belich

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Другар пред 2 недели го зема пасошот, со документи од вујко, на интервју во Скопје 2017 година, за указ чекаше околу 7-8 месеци. Тоа е се што знам. Сепак работат нешто. Иначе јас сум на указ од 17 Јануари 2019, интервју на 04.06.2016 во Скопје, и уште чекам.
На врв Bottom