Recent Content by Ashes21

 1. A

  Добитници на лотарија за САД

  Fala ti, ke pobaram i na toj forum. Brojot mi e 3xxx. Nemam info dali se pocnati so intervjua kaj nas. Pred nekolku dena koga gledav CEAC data, pisese deka se samo dvajca ready for scheduling kaj nas. 1618225102 Da, na taa sto e DV lotarija.
 2. A

  Добитници на лотарија за САД

  На лотаријата за САД
 3. A

  Добитници на лотарија за САД

  Здраво на сите. Пред 2 недели ги пратив документите и ми стигна мејл: KCC has determined that you have not yet provided sufficient documentation that you meet the passport requirement. Се пријавив за лотаријата со пасош со моминско презиме. Го пополнив дс260 формуларот со новото презиме зашто...
На врв Bottom