Recent Content by anonim

 1. anonim

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Од 1:34 слушнете во позадина.
 2. anonim

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk
 3. anonim

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  На овој е-маил им пишав dvia@archives.government.bg. Инаку подетално да опишам како се одвиваше: 1. Им пишав на е-маилот dvia@archives.government.bg. 2. По 10 дена ми испратија на е-маил со документов во прилог, 3. Им испратив барање напишано на комп., испечатено и скенирано со мој потпис, во...
 4. anonim

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Тоа е бројот на молбата - во 2016 август поднесено, на листот е што ти го даваат кога ќе поднесеш документи во Правосудие
 5. anonim

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Број на преписка 15261/2016, интервју во Софија, документи - засега само потврда од БККС, инаку имам извадено уверение од Воениот Архив од В. Трново дека дедо ми служел во Бугарската Армија во II СВ, но тоа не ми е доставено. Инаку кој е заинтересиран за вадење потврда од В. Трново, немав некои...
 6. anonim

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Конечно ми се промени од задолжителна во финална, после 14 месеци, интервју на 06.12.2017
 7. anonim

  Јужна Америка 2018/19

 8. anonim

  Premier League - Season 2018/2019

 9. anonim

  Barclays Premier League - Season 2015/2016

 10. anonim

  Barclays Premier League - Season 2014/2015

  https://vine.co/v/OBFdgwMbV0F
На врв Bottom