Anco

„Кога се сретнавме таа ми даде страк босилак,а јас и ветив дека ќе го ставам во мојот Дневник....“Тогаш таа ми рече: „Па ќе ти се овене“ Да но нема да овенат чуствата за вас - и реков...“
Роденден
16 јануари 1955 (Возраст: 65)
Локација
Skopje
Пол
Машко
Занимање
кв Бравар

Потпис

„Додека штурниците ја расипуваа тишината, јас го загледувавав чистачот на патеката во паркот, по која други ќе шетаат и размислувава: дали еднаш во светов ќе дојде до еднаквост? Сето тоа ми изгледаше прекрасно, но толку далеку како ѕвездите во бескрајот на вселената“.

Заследени членови

Трофеи

 1. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 2. 30

  3000

  Навистина импресивно. Вашите 3000 мислења изгледаат недостижно за останатите членови!
 3. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 4. 20

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!
 5. 25

  Сунѓер

  Вие сте вистински сунѓер за допаднати мислења. На вашата сметка успеавте да запишете дури 750 допаѓања. Форумџиите тука едноставно ве обожаваат. Како награда за квалитетната содржина, добивате 25 поени.
 6. 15

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
 7. 20

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.
 8. 20

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.
 9. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
 10. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 11. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 12. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 13. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 14. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom