Recent Content by Ambitiotus maximus

  1. A

    Уписи на факултет[генерална дискусија]

    Здраво на сите! ☺ Годинава со новите измени полагаме матура по коцепт 2 екстерни+2 интерни со досегашната можност за дополнители 2 интерни (со нив вкупно полагање 6 предмети). Планирам да аплицирам во Германија и Словенија па кај ќе се посреќи, а планот ми е да си земам и дополнителни 2 интерни...
На врв Bottom