AIKEN's latest activity

  • AIKEN
    AIKEN реагираше на објавата на vidooq во темата Фудбалски/трансфер дискусии со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
    У наредните неколку секунди од ова видео Леви вика дека агентот на Ериксен е многу тежок за преговарање, и дека Ериксен инсистирал цела...
На врв Bottom