ahil's latest activity

 • A
  ahil реагираше на објавата на Anon во темата Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Види, убаво е што ти уште сега мислиш дека знаеш што ќе правиш и што ќе мислиш во третото доба, но тоа не е баш така. Месеците во...
 • A
  Син ми на годинка фати корона во Април во градинка. Пола група беа претходно болни, но никој ниту тестирани ниту ништо. Откако он излезе...
 • A
  ahil реагираше на објавата на Ne_sum_ja во темата Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Па 90% сум сигурен :D Кумашинот имаат син 3 години и он изгледа го закачил во градинка. Ја ги дружев во саботата, а неделата малиот...
 • A
  ahil реагираше на објавата на TENDO во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Дај жити се најди ми од обврзицата на УНИ сакам да земам. Колку ќе ми најдеш, толку ќе земам. Ризикот јас го прифаќам.
 • A
  ahil реагираше на објавата на Џек Блек во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Добивка ~30%+ за се пократки периодични циклуси. 1632674780 10 години=830%!
 • A
  ahil реагираше на објавата на Side Hustler во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Сите шо мислевте дека трансфер на годината е Роналдо у Манчестер. Не. Не. Антонио Аргир се сели во Љубљана како балкански шеф на ниво на...
 • A
  ahil реагираше на објавата на Side Hustler во темата Македонска берза со Вау Вау.
  Оди у Уни и тоа вечна ке ти дадат. 10че камата. Ризикот не е висок нешо сличен како на Евергранде кредиторите :) 1632510248 Доста...
 • A
  ahil реагираше на објавата на therealgrim во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Нема доволно котирани компании, а неспособното и незаинтересирано раководство не донесе нови. Исто така, очигледно дека ни на газдите не...
 • A
  ahil одговори на темата Македонска берза.
  Многу пати сум зборувал во минатото и пак ќе кажам. Нашата берза ќе заживее само кога големи компании кои се сопственост претежно на...
 • A
  ahil реагираше на објавата на Hub во темата Македонска берза со Хаха Хаха.
  Pa neli be ovoj demonstrativno napushti, poradi biznis klimata, preseli kapital vo srbija? Se podobrila klimata izglea nesho. Smeni...
 • A
  ahil одговори на темата Македонска берза.
  А замисли да се оствареше ситуацијата и да беше сват со Вицко :) , кое играчиште ќе беше
 • A
  ahil реагираше на објавата на Side Hustler во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Jakooo...!!! Тројка ...!!!
 • A
  ahil реагираше на објавата на therealgrim во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Најјако би било у радовишкиот финансиски перпетуум мобиле Топлификација да е купена со кредит од КМБ :pos:
 • A
  ahil реагираше на објавата на atanase во темата Македонска берза со Хаха Хаха.
  Дисконтиран ќе биде долгот, мислам дека 12 милиона беше долгот, плус не верувам дека КБ е единствен доверител .... зависи како го...
 • A
  ahil одговори на темата Македонска берза.
  Ванчо наш голем маж :) Негова најпозната изрека од времето е „Од народ за народ“. Некако излезе оти човеко за се го бидува, ама така е...
На врв Bottom