ahil

Роденден
30 мај 1988 (Возраст: 33)
Пол
Машко

Потпис

Јас ли се Боже грешка помолив или ти ме грешка разбра...???

Трофеи

 1. 20

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.
 2. 20

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.
 3. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
 4. 15

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
 5. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 6. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 7. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 8. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 9. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 10. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 11. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom