Recent Content by abrako

 1. abrako

  Џорџ Флојд

  Guys protecting our town ! Respect ! https://www.facebook.com/ray.robles.125/videos/2604427426447083
 2. abrako

  Преговори со ЕУ, отварање и затварање на поглавијата по ново

  Во Бугарија е повеќе навредливо да нарекуваш некоj комунист - отколку фашист!!! ;)
 3. abrako

  Преговори со ЕУ, отварање и затварање на поглавијата по ново

  ова не е сериозно, мислиш дека другите држави не знаат што потпишуваат...;)
 4. abrako

  Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

  не е непозната ...може да ми завидуваш, но јас добро jа познавам :rolleyes:
 5. abrako

  Фото натпревар #161: Женски нозе

  ајде.... немали жени наоколу вас ????:cool:
На врв Bottom