Recent Content by Христинаа

 1. Христинаа

  Сакам да знам!

  Причини можат да бидат милион,но ајде да кажеме - било секс за една ноќ?
 2. Христинаа

  Сакам да знам!

  Сакам да знам што мислите дали жената е таа која што треба да одлучи дали ќе абортира или ќе го роди и дали да му каже на таткото на нероденото/ роденото или само да премолчи доколку таткото не ги исполнува критериумите за татко?
 3. Христинаа

  Дали лезбејскиот секс е секс...

  Уф темава,исто ко' да прашаш дали сексот е секс :D
 4. Христинаа

  Мачки (општи дискусии)

  Уф уф ме израдува :D,така и мене ми се гледа за сега,но се тешам дека ќе најдам начин.:pipi:
 5. Христинаа

  Мачки (општи дискусии)

  Се ме интересира,за прв пат имам маче кое ми го подарија и сега треба да се снаоѓам.
 6. Христинаа

  Мачки (општи дискусии)

  Здраво,дали некој знае како се дресира маче?
 7. Христинаа

  Анксиозност

  Секојдневно се повеќе луѓе сами себе се разболуваат...
 8. Христинаа

  Сакам да знам!

  :) ... Доколку си лав дури ни лавовите на маса не треба пречка да бидат. :) п.с. Само овчарот ги брои овците.
 9. Христинаа

  Сакам да знам!

  Можеби,сакам да знам дали прочита убаво што сум напишала?
 10. Христинаа

  Што ве расположува?

  Скоро се.
 11. Христинаа

  Што е она што те разликува од другите луѓе?

  Не знаев дека сите се исти! :)
 12. Христинаа

  Сакам да знам!

  За покер во живо или за онлине покер пишуваш?
 13. Христинаа

  Сакам да знам!

  Не е,патем кога си лав не важно колку овци има на покер масата.
 14. Христинаа

  Сакам да знам!

  Се сложувам,но мислам дека не секогаш е така.
 15. Христинаа

  Дали сте одмаздољубиви?

  Читајки ве,скоро никој не е,не сум ни јас.Само во одреден момент им го давам она што го заслужиле.
На врв Bottom