Трофеи освоени од Тартл Јунит

 1. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 2. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 3. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 4. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 5. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 6. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom