Стрелец

Веб-сајт
http://www.tj-hosting.com/

Потпис

Domain names, Web hosting, Web Design, Graphic Design

MHRMIВиножитоОМО „Илинден“ - ПИРИННародна ВолјаОМДТуѓино ЈабаноМакедонски градови

Замислете, во секој град во Македонија да имаме по еден комуњар-криминалец како Заев... И во сите градови да се изградат по 1 импозантен трговски центар, по 1 катна гаража, по 2 европски булевари и по 9 фабрики (без притоа да се трошат буџетски пари)... Замислете си колку мизерна држава би била Македонија!?

Заследени членови

Следачи

Трофеи

 1. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 2. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 3. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 4. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 5. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 6. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 7. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom