La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.669
Јас нема да кажам ништо само ќе ставам слики од еден поверодостоен сајт околу проценките на играчите, ако не и најверодостоен... па нека кажат неутралните што вика Чолка.

Прегледај го приврзокот 404380Прегледај го приврзокот 404381
Во цената на играчот има и други аспекти кои влијаат на цената, освен квалитетот. На пример годините. Де Јонг е подобар играч од Педри и Гави, а вреди помалку само заради тоа што е постар. Јамал е поскап од Гризман, а кога би составувал тим, несомнено би ги зел Гризман и Де Јонг, наместо поскапиве играчи.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Во цената на играчот има и други аспекти кои влијаат на цената, освен квалитетот. На пример годините. Де Јонг е подобар играч од Педри и Гави, а вреди помалку само заради тоа што е постар. Јамал е поскап од Гризман, а кога би составувал тим, несомнено би ги зел Гризман и Де Јонг, наместо поскапиве играчи.
Точно, ама сепак има репер според што се води. Чолка лудата вика дека Атлетико има подобар ростер, а не сака да каже според кој критериум.
И Гундоган е многу помалку проценет од Де Паул ама тоа не значи дека е послаб.
Како и да е, во ни еден случај Аткетико нема подобар состав од Барса, освен Гризман.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Кунде јас не би го зела ни кокошките да ми ги чува, камоли играч да чува.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.669
Се обидов да разберам дали зборите вредност на играчи или квалитет. Ме потсеќа ова на темата на Ставро, кога споредуваше играчи на Сити и Јунајтед, еден по еден, што на крајот на денот е небитно, ако не можеш да ги вклопиш тие играчи.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Се обидов да разберам дали зборите вредност на играчи или квалитет. Ме потсеќа ова на темата на Ставро, кога споредуваше играчи на Сити и Јунајтед, еден по еден, што на крајот на денот е небитно, ако не можеш да ги вклопиш тие играчи.
И така да е, лани овие играчи освои Лига и Супер Куп, годинава се пред Атлетико и победиа у меѓусебен дуел, ама битно Чолка вика имале подобар ростер. :D
Еве според тебе гледано неутрално, без разлика на се, кој има подобар ростер?

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.754
Поени од реакции
9.626
Севиља ако не испадне оваа сезона нема ни во наредните шеесет...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.669
И така да е, лани овие играчи освои Лига и Супер Куп, годинава се пред Атлетико и победиа у меѓусебен дуел, ама битно Чолка вика имале подобар ростер. :D
Еве според тебе гледано неутрално, без разлика на се, кој има подобар ростер?
Многу малку имам гледано Шпанско првенство годинава, само неколку дербиња фатив, така да, ирелеватно би било што и да кажам, и не би било точно.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Еве @Џонтра Волта нека ти кажи шо играчи имате :D
Тој бајаги ве има простудирано, Ставро не знам дали е активен на форумот и не знам никот кој му е

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Еве @Џонтра Волта нека ти кажи шо играчи имате :D
Тој бајаги ве има простудирано, Ставро не знам дали е активен на форумот и не знам никот кој му е
Не да кажи што играчи имаме, туку кој има подобар ростер.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.080
Поени од реакции
2.241
Дај бе престанете со женава напразно да ја труете темава, разберете дека нема победа. Што и да се пише ќе ти го удри најглупиот одговор и тоа е тоа она повеќе знае и крај.

Ај сега нека ми објасни што кур беше она со циги џуниор? Што не се поништувало од најмизерни допири со рамо и што ти не и она на мајмунот е регуларен?

Каде се фан клуб Негреира да лаат?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Единствени фанови кои живеат во заблуда дека имаат најдобри играчи, гарант и на титула во ЛШ се надеваат, дијагноза.
Ама чудно, тука на оваа тема замав земаат а во фан клуб после кикс Парастос му е зидот

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.816
Поени од реакции
30.702
Како играат Џирона алал им вера.
Штета шо после оваа сезона голем број играчи ќе им заминат.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Документарен филм за Марадона во продукција на Нетфликс

легален гол, точката на допирот со топката е рамото, тоа што Чавињо е опседнат со Мадрид е друг проблем и комплекс.

За чудо, тука не плачеше

Kajgana Shop

На врв Bottom