Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај што даш, само да има за топовско месо нешто.
За ова видео пишував во воената тема, само има подолга (и полоша) верзија...Ама не, само Русите гинеле во куп...

Знаеме ти го лицемерито, затоа не треси зелени.^^ Браво Бугар (ванаби Бугар). Свршавате на убивање цивили со касетна муниција, а?
Автоматски споено мислење:
Автоматски споено мислење:
![]()
Прегледај го приврзокот 402476
Вистина на питачки стап се Русиве.
30 денари за литар. Мехехеххехехе.
Поздрав од студена Москва до мала група хејтера![]()
Секако дека ја добива и Украина исфрустрирана гаѓа цивили намерно. Одговор ќе има.Пуштете некоја снимка од божиќните пазари во Москва додека русите во Белгород го јадат курот оти нели Русија “ја добива војната”.
Секако дека ја добива и Украина исфрустрирана гаѓа цивили намерно. Одговор ќе има.

Гранатираат цивили, не воени цели, ете зошто.Пффф исфрустрирани, зашто би биле исфрустрирани. Русија само им окупираше 15% од територијата и ги ракетира украинските градови веќе две години. И ја не разбирам зашто се лутат и гранатираат руски градови![]()
Terrorist attack in Belgorod.Знаеме ти го лицемерито, затоа не треси зелени.
Гледам во другата тема дека со задоволство коментираш и шириш видеа од вчерашните руски напади на Украина со многу убиени и ранети , без да ти мигне окото , а сега ми играеш пацифист ....
Играј го овој театар на некој друг..