- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.796
- Поени од реакции
- 70.601
е тек сега евреиве нема шанси да го продадат клубов..
Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Веќе излезе Јунајтед со соопштение дека нема да се приклучат кон Супер лигата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е тек сега евреиве нема шанси да го продадат клубов..
Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Која супер лига Реал и Барса што е играат со Вардар и Шкендија, нема да има то ги одјебаа сите.Не ми се бара по нетот,каква е одлуката за тоа судењето за суперлигата?
И на крај ништо не се спомна дека ќе го ритаат од клубот.
Извадок од Атлетик
![]()
Sir Alex Ferguson vs John Murtough! Legendary Man Utd manager never warmed to club's football director with pair clashing while trying to convince Jude Bellingham to complete Old Trafford transfer | Goal.com
Sir Alex Ferguson reportedly raged and clashed with John Murtough while trying to convince Jude Bellingham to move to Manchester United.www.goal.com
Најавите се дека ќе лета и тој. Ако има некој претплата на Атлетик нека кажи дали има нешто конкретно околу тоа.И на крај ништо не се спомна дека ќе го ритаат од клубот.
Битна ми е одлуката, не со кој и дали ќе играат Реал и Барса, ако ја добиле тоа значи дека УЕФА нема никад веќе да спие мирно,и дека како таква не е многу релеванта, кога сакаат ќе формираат Суперлига ти гарантирам а Уефа ќе гледа од страна и ќе молчиКоја супер лига Реал и Барса што е играат со Вардар и Шкендија, нема да има то ги одјебаа сите.