Исчезнати лица

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.514
Поени од реакции
9.363
Добро… зошто мораме да го гледаме волов, што си користи трагедија за лајкови и views!?
Па овој ти е рекла-казала кооперациски муабети цел живот, освен кога за дпСмне не одработува нешто!
не знам што го гледате, искрено и јас сакав да видам што кажува, гледам, 11 мин видео, заеби си реков, 11 мин да потроашм на миленко, нема шанса.

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
Читај убо, насока некоја да објават, не мора детали, ниту сакам ниту ме интересира да знам како е убиена.
На пример во кој временски интервал настанала смртта, тоа ќе одговори многу прашања.
Еве ти една насока од мене инсајдерска.
Уживај во животот и не барај одговори на многу прашања.

Член од
20 септември 2022
Мислења
1.876
Поени од реакции
7.142
Од Груевски до Палчо има колку од тука до вселената.
Нема врска. И двајцата имаат партии и се обележани од власта. Груевски побара азил врз основа на политички прогон како што тој самиот напомена. Добро можеби и тоа што го натовари Орбан со вагони од пари му го загарантира успехот, но сепак мислам дека друга е причината. Груевски направи далеку пострашни дела од едно убиство на дете. Амнестијата на воените злосторници е само јаготката на шлагот, но како тоа да го занемарија властите во Унгарија. Палчо колку и да го нејќеме, може да му успее да остане во Турција. Човекот буквално им ја знае матицата на политичарите, има огромен број на прислушкувани разговори и веројатно врски со службите. Тоа го става во групата на незгодни играчи и многу лесно може да се докаже дека сакаат политички да го уништат, на што може да ги убеди Турците дека му местат убиство. А потоа самата бламажа на Спасовски кога јавно побара да се дерегистрира неговата партијата и тоа искажување несакајќи или можеби намерно и те како, може Палчо да го искористи како изговор дека го местат. Сепак, да видиме што ќе се случува понатаму деновиве, но факт е дека Палчо има ас или асови во ракавот и ќе проба да ја зезне власта.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
Мислам дека проверувањето на црквите и манастирите е вон сегашниот контекст на наодите.
Ако земеш во предвид кој му е другарче на главниот осомничен, не сум до крај сигурен.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.514
Поени од реакции
9.363
Ако земеш во предвид кој му е другарче на главниот осомничен, не сум до крај сигурен.
Според оваа логика, полицијава од старт се сомневала на главниов осомничен, многу порано него што мислиме.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.136
Поени од реакции
1.665
Со закон на форумов треба да се забрани било каква изјава од Миленко и оние двајцата од Канал 5, Момироски и тоа прасето со него му ебам тоа устата измрсена.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.970
Поени од реакции
11.270
За бизнис интереси и пари… не верувам многу да се сецнат!
А дека треба едно добро тресење на владиците и мпц, тоа без поговор!

Е сега во врска со случајов, дали е вмешана некако таа секта, со оваа на Палчо :toe:

Член од
19 март 2013
Мислења
3.193
Поени од реакции
4.792
Со закон на форумов треба да се забрани било каква изјава од Миленко и оние двајцата од Канал 5, Момироски и тоа прасето со него му ебам тоа устата измрсена.
Да не го заборавиме и Бунтур кој тврдеше пред МВР да потврди дека е убиена , го демантирале од таму и дека ги пуштиле за Косово осомничените . Мада како скокнаа шиптариве против Палчо и со вадење снимки плус блиските односи шо ги има Обиџуко со нив , неговата теорија е најблиску од сите други. Само со пишување на твитови и постови без никаков доказ , може да го сфатиме како фејк националиста и мисли ќе собере плус гласови...

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
Има една „чудна“ структура таму која ако не ја реши сегашнава власт ќе мора следната да го стори тоа.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.002
Поени од реакции
19.354
Еве ти една насока од мене инсајдерска.
Уживај во животот и не барај одговори на многу прашања.
Абе си уживам јас во животот и без да ми речиш, си прајме муабет тука на форумот.
Ќе видиме како ќе се одвиваат работите, одговори и тоа како треба да има.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
За бизнис интереси и пари… не верувам многу да се сецнат!
А дека треба едно добро тресење на владиците и мпц, тоа без поговор!

Е сега во врска со случајов, дали е вмешана некако таа секта, со оваа на Палчо :toe:
Не верувам дека се вмешани. Ама па пред месец дена да ми речеше некој дека Палчо шибичарот ќе убие дете, ќе му се згазив од смеење.

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
Абе си уживам јас во животот и без да ми речиш, си прајме муабет тука на форумот.
Ќе видиме како ќе се одвиваат работите, одговори и тоа како треба да има.
За трач муабети следи го Полковник Ковачки, свиркачите негови за кратко ќе бидат под негова команда.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.002
Поени од реакции
19.354
За трач муабети следи го Полковник Ковачки, свиркачите негови за кратко ќе бидат под негова команда.
А сполајти, кажав и претходно, освен официјални извештаи од државни органи ништо друго не читам.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Според оваа логика, полицијава од старт се сомневала на главниов осомничен, многу порано него што мислиме.
Појма немала полицијата пред да пропеат тие што ги затвориле, а кога пропеале, набрзо и јавноста дозна. Мада и ова ми е малку чудно, запалениот цитроен го пронајдоа уште на 27 ми се чини, прашањето е зошто им требало толку долго да го поврзат кангуто . Може 4-5 дена.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.744
Поени од реакции
6.148
Za ovoj slucaj treba da ima sto pogolem pritisok od javnosta, I kon policija, I kon obvinitelstvo, I kon sudstvo...
Zatoa sto nie sme slajm drzava

Posleden primer, od denes : Pred nepoln godina, bagra od 15 dusi, siluva 15 godisno dete. Siluvanje e mal zbor, strasno, ama strasno seksualno maltretiranje. Snimana I ucenuvana...

Denes e pušten od pritvor eden od tie 15 majmuni.

I za da ne se sluci vakvo nesto, sosema gi razbiram site sto baraat I poveke detalji, I poveke odgovori do kade e situacijata so kazna za ubijcite

Kajgana Shop

На врв Bottom