И таа симулацијата лудница му била. Излегол од градот со такси, и после по автопат пеш се враќал назад.А како за човек што е бегалец, ни малце не се потрудил да смени изглед.
Он кажува Љ.П. а на насловот на прес конференцијата со големи букви УАПСЕН Е ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ.Види го Оли, цело време пази да не го каже името, 15 минути збори со иницијали Љ.П, и наеднаш му се испушта Палевски...you had one job Oli
Zamisli od tie glupite Novinari ima ovde barem 5mina shto vi prodavaat muda za bubreziДо пред ова Оливер не можев да го смислам. После ова гледам дека човекот е сериозен и, можам са кажам, професионалец на оваа тема. Тоа што не може да се изразува, тоа е друго.
На пресот едвај се содржа да не ги отера глупите новинари.
Печен за Претседател на РМ. Те на РСМ во негов случај.До пред ова Оливер не можев да го смислам. После ова гледам дека човекот е сериозен и, можам са кажам, професионалец на оваа тема. Тоа што не може да се изразува, тоа е друго.
На пресот едвај се содржа да не ги отера глупите новинари.
Никој ништо не ми продава на мене. Ако знаеш како да филтрираш вести, немаш проблем.Zamisli od tie glupite Novinari ima ovde barem 5mina shto vi prodavaat muda za bubrezi
Не го зборам ова од политички аспект. Зборам како главен човек на МВР.Печен за Претседател на РМ. Те на РСМ во негов случај.
АИ клон е ова што го “уапсиле“ во Турција, секако.Мене ме интересира која ќе им е наредна теорија, наредно лудило, нареден изговор… на оние* кои беа сигурни дека светските масони веќе го растопиле Палчо, за да не им ги открие “игрите”
*во недостиг на друг збор, а за да не бидам вулгарен…