Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
2.792
Јас сум свесен што прават бугарите ама ти си слеп што прават србите.
Пријателе никој ништо не може да ти направи ако ти сам не си направиш. Откако мутринското говедо го смени името на државата нормално е секој со неа мајтап да си игра. А за Србија немој да ми кажуваш затоа што сум многу повеќе таму отколку што си ти. Тие се толку раскарани меѓусебе што сами на себе се најголем непријател. Затоа Вучиќ повеќе од 10 години царува таму.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.795
Поени од реакции
5.726
Пријателе никој ништо не може да ти направи ако ти сам не си направиш. Откако мутринското говедо го смени името на државата нормално е секој со неа мајтап да си игра. А за Србија немој да ми кажуваш затоа што сум многу повеќе таму отколку што си ти. Тие се толку раскарани меѓусебе што сами на себе се најголем непријател. Затоа Вучиќ повеќе од 10 години царува таму.
Не ми кажувај за нив, не ме интересираат ни ниту еден друг народ освен македонскиот, врати се ти до граница и види што се слави на зебрњак.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
2.792
Не ми кажувај за нив, не ме интересираат ни ниту еден друг народ освен македонскиот, врати се ти до граница и види што се слави на зебрњак.
Нормално дека ќе се слави кога газот ни е отскриен и секој ни го гнети. И да повторам за тоа не се криви ни Србите ни Бугарите ни Грците ни Албанците, криви сме си самите ние. Сега јасно ми ти е или уште ќе се правиш голем патриот со тоа што Цеца само дома ќе си ја слушаш.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.795
Поени од реакции
5.726
Нормално дека ќе се слави кога газот ни е отскриен и секој ни го гнети.
И под грујо се славеше, ова ти го кажувам оти спомна погоре дека се лошо е од сдс, и дпне има гревови, а ние уште спиеме како народ.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
2.792
И под грујо се славеше, ова ти го кажувам оти спомна погоре дека се лошо е од сдс, и дпне има гревови, а ние уште спиеме како народ.
Кој спомна дека за ова само СДС се виновни, кој даде 8 пратеници за промена на името, кој дозволи да се изгласа промената на името во собрание, кој не реагира целиов период додека СДС е на власт?

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.942
Поени од реакции
5.083
Се чини дека комуњарско-шќипериската коалиција нема да запре (со рапродажбата...) се‘ до последниот ден од нивниот мандат:

Некој рече дека судството имало доверба од „чак„ 0%?...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.375
Кој спомна дека за ова само СДС се виновни, кој даде 8 пратеници за промена на името, кој дозволи да се изгласа промената на името во собрание, кој не реагира целиов период додека СДС е на власт?
Kurton, koj mu dade na sdsm 49 pratenici. Ajde ne e tesko ova, polesno e duri i od toa dali se slikavte gusnati so siptarаnata za vreme na revolucijata koga odrabotuvavte za SDSM.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.840
Поени од реакции
10.770
Togas popularen vi bese stavot kako VMRO trebalo da se reformira,
Владе, да бидам искрен, к*р ме боли за дпСмне што и како!
Нит сакам да се реформира, нит ме интересира нешто за нив..
Им го посакувам сето тоа што им го посакувам на сдСсм, а не е убаво да го напишам тука!

Туку, ми бегаш оф-топик…
Како е Левица крива за сево ова срање што и се случи на државава, па и секојдневно ни се случува?

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
2.792
Kurton, koj mu dade na sdsm 49 pratenici. Ajde ne e tesko ova, polesno e duri i od toa dali se slikavte gusnati so siptarаnata za vreme na revolucijata koga odrabotuvavte za SDSM.
Дури и порливот е помалку досаден од тебе. Те прибраа во штабот или уште мораш овде да јадеш лајна за да не те избркаат од државно.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.375
Владе, да бидам искрен, к*р ме боли за дпСмне што и како!
Нит сакам да се реформира, нит ме интересира нешто за нив..
Им го посакувам сето тоа што им го посакувам на сдСсм, а не е убаво да го напишам тука!

Туку, ми бегаш оф-топик…
Како е Левица крива за сево ова срање што и се случи на државава, па и секојдневно ни се случува?
Seriozno me prasuvas ova?
Levica ti se bivsi sareni kurtoni, site od prv do posleden, od Apasiev pa nadolu.
E sega ako ne mozes da ja povrzis sharenata revolucija so site sranja so se slucija posle nea i kako posledica od nea, izvini ama niti imam vreme niti zelba da ti objasnuvam, a i iskreno dosega ako ne gi povrza rabotite, nema ni da gi povrzis, sum ti objasnuval ili ne :toe:.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
2.792
Levica ti se bivsi sareni kurtoni, site od prv do posleden, od Apasiev pa nadolu.
E sega ako ne mozes da ja povrzis sharenata revolucija so site sranja so se slucija posle nea i kako posledica od nea, izvini ama niti imam vreme niti zelba da ti objasnuvam, a i iskreno dosega ako ne gi povrza rabotite, nema ni da gi povrzis, sum ti objasnuval ili ne :toe:.
Не е до времето кое очигледно го имаш и залудно го трошиш овде туку до интелектот твој е. Да беше малку попаметен досега ќе сфатеше дека никој не се сложува со твоите 1000 пати повторени глупости.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.375
Дури и порливот е помалку досаден од тебе. Те прибраа во штабот или уште мораш овде да јадеш лајна за да не те избркаат од државно.
Ednostavno mozese da odgovoris na prasanjata namesto da izigravas nesto sto nemas kapacitet da go izigravas.
Interesno kako namesto da odgovoris koj mu dade na sdsm 49 pratenici, koj se guskase so siptаrite na protestite za vreme na sharenata, ti se zamaras so mene dali sum uste kaj sestrati ili vekje sum kaj majkati :pos:.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.840
Поени од реакции
10.770
На погрешна врата тропаш Владе… ама те поштувам, па нема да се расправаме за политика..

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
2.792
Ednostavno mozese da odgovoris na prasanjata namesto da izigravas nesto sto nemas kapacitet da go izigravas.
Interesno kako namesto da odgovoris koj mu dade na sdsm 49 pratenici, koj se guskase so siptаrite na protestite za vreme na sharenata, ti se zamaras so mene dali sum uste kaj sestrati ili vekje sum kaj majkati :pos:.
Прашањето ти беше многу одамна одоговорено само што твојот интелект е премногу низок за да го разбере одоворот и затоа го вртиш како расипана плоча. А и што може да се очекува од еден пропаднат тинкач. И затоа нема што јас да се замарам кај си кога ти цело време си го тинкаш на Миа Калифа во полскиот нужник во дворот.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.375
Не е до времето кое очигледно го имаш и залудно го трошиш овде туку до интелектот твој е. Да беше малку попаметен досега ќе сфатеше дека никој не се сложува со твоите 1000 пати повторени глупости.
Pod nikoj mislis na site tri cetvorica sareni kurtoni sto ostanavte tuka i sto dosadvate na sekoj 5 min ko navieni.
I se guskavte ili ne, ke soberis hrabrost konecno da odgovoris ili i toa e edna od moite 1000 pati povtorena glupost.
Ajde so red, pa ke gi ispeglame i drugite 999 povtoreni gluposti.

Kajgana Shop

На врв Bottom