- Член од
- 24 април 2008
- Мислења
- 11.443
- Поени од реакции
- 13.297
што мислеше што мислеше кад се онадеше????
пушинела степ 2
Цаноски обвинува за судски преседан во Апелација: Се случува организиран криминал за ТНТ да застари
Делумно ми беше жал за типов кога првиот пат му го урнаа објектот во Ќерамидница, но сега кога гледам каква грдосија изгради, не го жалам ама ич.
Наспроти сите гнасотилаци на урбаната мафија, овој како да одлучил да му конкурира на неокласицизмот кој го форсираа пвеводбениците и нивниот пастир, тие нагрдуваа фасади и цели објекти со нивниот анти-вкус, овој како да одлучил да ги стигне во висина, должина и ширина, па онаа гнасотија која привршува со изградба во Ќерамидница е толку висока, огромна и грда, што ни малку не ми е жал бидејќи му го срушија првиот објект.
Јас лично се надевам дека нема да го заврши објектот, убаво е да се знае дека НЛБ Банка му ја одзеде зградата на сега веќе поранешниот ФОН Универзитет бидејќи истата ја ставил под хипотека, па уште подобро ќе биде ако никогаш не види е_ан динар од новата гнасотија која привршува со изградба во Ќерамидница.

такво нешто умерен албанец не постои а богами ни албанец се е тоа политички ислам и ништо друго.

.