Криминалци и криминални групи во МК

Тука на темава има персонални другари на Раде, приврзаници на Раде ,исто и од спротивната страна .

Само едно ќе пишам .

Кур ме заболе за двете страни оти кур нив ги боли за нас обичниот народ шо работи нормално по 8 саата и рмба на ден секоја божја недела по цел за да земе мочана плата од 20.175 денари.

Додека они печат лесни пари на курот да си го задоволат и да си ги задоволат своите нагони,нек си ебат матер ..... Нек се истребаат ако треба .

Раде,Шеваљ,Оки .... Кој кур фактор се они ако не не знаат нас ... Ќе ни дадат пари на нас да платиме дома шо имаме трошоци?!

Кур ги заболе .... Мерат курови само за себе да соберат пари ..... Алчни копита и расипани луѓе кои сакаат на лесен начин ....

Кур ги заболе ако се испотепаат,дека пак на крајот дебелиот крај го јаде обичниот народ. Пукано беше сред бел ден у сред Трговски .... Да цвикнеше бе некои млади деца сличајно таму?!

Нек си ебаат мамата ама нека си идат подалеку негде надвор од нас подалеку и нека остават нормален народ ... Доволно сме ебени од политиката,сега фали и црпнативе од криминалот ....

Крај на крај ,кој курац се фактор ,за свој интерес работат и се требат .... Ќе ми помогнат на мене со пари ??! Имам уше 2500евра у Комерцијална .... Ќе тетовирам I love Раде& ШеваљМуареми .....

Koja mu e finansiskata mokj na Rade?
Dechko idi raboti neshto, i da, zabrishi se imash sutlijash na muckata ;)
Автоматски споено мислење:

Тука на темава има персонални другари на Раде, приврзаници на Раде ,исто и од спротивната страна .

Само едно ќе пишам .

Кур ме заболе за двете страни оти кур нив ги боли за нас обичниот народ шо работи нормално по 8 саата и рмба на ден секоја божја недела по цел за да земе мочана плата од 20.175 денари.

Додека они печат лесни пари на курот да си го задоволат и да си ги задоволат своите нагони,нек си ебат матер ..... Нек се истребаат ако треба .

Раде,Шеваљ,Оки .... Кој кур фактор се они ако не не знаат нас ... Ќе ни дадат пари на нас да платиме дома шо имаме трошоци?!

Кур ги заболе .... Мерат курови само за себе да соберат пари ..... Алчни копита и расипани луѓе кои сакаат на лесен начин ....

Кур ги заболе ако се испотепаат,дека пак на крајот дебелиот крај го јаде обичниот народ. Пукано беше сред бел ден у сред Трговски .... Да цвикнеше бе некои млади деца сличајно таму?!

Нек си ебаат мамата ама нека си идат подалеку негде надвор од нас подалеку и нека остават нормален народ ... Доволно сме ебени од политиката,сега фали и црпнативе од криминалот ....

Крај на крај ,кој курац се фактор ,за свој интерес работат и се требат .... Ќе ми помогнат на мене со пари ??! Имам уше 2500евра у Комерцијална .... Ќе тетовирам I love Раде& ШеваљМуареми .....
Konechno neshto pametno! Se slagam so tebe bro, site da ispocrkaat do eden.

Претпоставки склопени околу најновото пукање на Раде Трајковски Штекли и мотивите за ликвидирање

Очекуван беше продолжеток на обидите за убиство на Раде зошто логиката е ваква, доминантната екипа Грчец Дуќанџик сфати дека убиствата на членови од Радикалните скапо ги плаќа со оглед на тоа дека на тие во одмаздите им помага Анб при логистика па само убиство на Раде што е најслаб фактор во конфликтот им е преостаната опција за прикажување моќ во ситуацијата, инаку овие што ја играат приказната од службата како што се зборува порачале екстрадиција на Раде од Белград па тука преку Зоки Кичеец го убедиле дека ќе биде средено околу затворската казна ако изигра во местењето на доминантнава екипа, тоа значело кодошење што работат и нивно провоцирање како они би правеле дела што Анб ќе ги раскажува на тие од Калето како многу опасна закана и ќе им бара одобрување за решавање на проблемот со нив, затоа и толку луѓе им се во затвор и специјалците по улици малтретираа од нивните луѓе и општо на етничка основа вршеле притисок нивните патроли, битен момент е дека Грчец работеа наголемо а Дуќанџик ги држеа локалите и улиците инаку после убиството на Оки контрола на споената екипа има превземено Шеваљ останатото се измислици, зошто притисок врз Шеваљ се избегнува е тоа што бизнисот му бил надвор од државата си тера интернационално и тука е чист а исто така јак финансиер бил на Дуи па затоа и пред извесно време биднал фамозниот состанок во ресторан Треска со политичкиот врв на партијата, скорешниов обид за убиство во молот остава и порака дека без разлика што им е затегнат обрачот решени се на игра до крај па тоа што пукачот Беким Алили нивни приврзаник и наводно братучед на Оки е без фантомка значи настап без криење доволно кажува што порачуваат, сигурно и овој пат имале дојавувач внатре што го следи движењето на Раде инаку како убиецот би го пресретнал и во точен момент би пукал на метата, околу бегството најверојатно тоа е обезбедено во странство по организирана рута инаку оружјето што го користел Шкорпион е одбрано затоа што општата ситуација во Македонија е многу стегната во поглед на илегална трговија со оружје поточно ретко се наоѓа и многу е скапо и ова е највеќе што се нуди тука повеќе од тоа кога ќе се појави сигурно е тајно влезено по лични канали на фатениот, шпекулациите дека веќе Раде ги превземал локалите на доминантната екипа можеби се точни а тоа дека биле скарани со Кичеец па он излегува искористен и наместен во ситуацијата исто така по извесно време би сфатиле, ликот што го придружува кога ги пукаат е случајно таму он си има такви во друштво постојано, информацијата дека и Радикалните излегле од договор со Анб па објавиле дека ќе ги ликвидираат и сојузнициве е малку веројатно исто како и можното помирување со Грчец Дуќанџик сепак освен старата закачка обидот за местење на затворско убиство на Агим Красничи пресуди ваков тек на случувањата, исто така формирање екипа Барон е банална идеја на повеќето новинари а пораката од Бариз Личина пред официјалното пукање инаку познат тастер има веројатност дека е по нарачка таквите за големите прават секакви работи а конкретно он е подобен зошто екипата Ѓорчевци каде припаѓа имаа конфликт со Раде во периодот кога замина од тука во бегство заради убиството поврзано со Омерта за тоа веќе сум пишувал, инаку веќе познатите од доминамтната екипа тогаш и се до политиката со Кичеец имале добро мислење за Раде тоа го знам од сигурен извор, многу брзо после убиството на Жила и Љачи само краток период Раде пак бил во бегство ама се вратил и веројатно тоа е заради што им должи на службата трпење наредби, јасно е дека уништувањето на доминантната екипа колку заради претеризмот со убиства толку и поради личното задоволство на челниците од службата е направено.

Само едно ќе пишам .

Ednostavno drugar ako ne te zasega temava odbegnija it strucnjaci ne ni trebaat tuka ova tie forum strana za sekogo komentirame rezonirame dopolnuvame novonastanati desavanja i minati a da imas i takvi navivaci tuka so imaat strana zavzemeno a pritoa so zavzemwnata strana nemozat da stifnat zdravo da napravat a imas i lufe koi sto sakaat da si rezoniraat i komentiraat na temava sprema naslovot so e namenet posto te interesitat domakinski muabeti idi vidi na pazar so 20175den kako ke go pominis meseco baraj takvi temi....

Koj ke dojdat posle izbori ziti se pak ke se klanovi od alijansa ili besa
Ke bidat moj kur, novata vlada na celo so Dimce Apasijata ima namera da go iscisti kriminalot a ne da se mestat novi klanovi.

Добро овој Зоки Кичеец толку е голем човек ?
Ne be brat, zena mu dobro se ebe.

Тоа ќе биде за едно 10 години ... Мицко да видиме куртонот како ќе пројде за следни 5 години ... Можда Грујо ќе се врати.
Ako ja gledas anketata na kajgana Dimo e bez konkurencija, micko ke ima za cekanje.

A Izvini pametnjakovic koj pistol nosi 7.62 kursum ebati debilot kolku gluposti i ne vistini se pisuva po ova da vi ebam internet kriminalcite da vi ebam od sve ova sto se pisuva dali ima edna recenifa tocna lesno e od doka da pisuvas i da si mafijas zborite rade ova anb ostajl drugari neznaete vie so zborite ako nekoj licno se znae so rade od tuka ke znae i on deka gluposti pisuvate and bati internet kriminalcite..

Не верувам дека е со таа муниција пукано, а дека има такви пиштоли има, на пр. Југословенски М57 ТТ-ец

Vo sred bel den vo Moll da zemes mikrofon pred narod da pees ne e ednostavno. Ovoj cekal gi ostavil ubavo da pojdat na eskalator da nema kaj da begaat I gi izresetal pa trcal niz cel Moll megu luge I izbega, ne go fatile. Koj amater ovoj procenil koga da puka I resitelen bil da gi skine. Ova e delo na seriozna kriminalna organizacija. Seriozno delo e ova go prenesoa mnogu pisani balkanski mediumi
Sarkasticen mi e komentarot.druze replejnav na eden sto imase napisano deka e amater pa.da go prasam dali so.toa sto go napravil mu lici na amater

Само едно ќе пишам .

Нема да се согласам со тебе, убаво си пишал све е тоа океј секоја чест но за да имаш држава ПРВОТО И НАЈБИТНО е да се има контрола на народот со други зборови ПОДЗЕМЈЕ.
Целта на тоа ПОДЗЕМЈЕ односно на ДРЖАВАТА ПРЕДВОДЕНА ОД ЛИКОВИТЕ ВО СЕНКА, ПОД МАСА И ВО ТАЈНОСТ, е многу поголема од колку што мислат повеќето од населението.
Која ми е поентата, кога тоа Подземје во случајов "Македонското", иако е предводено тоест во пракса изведувано од албанци - читај слуги на косовската служба, тогаш привилегиите и моќта како и парите, движењето на битни државни процеси завршува во соседна држава а не во сопствената и токму затоа ние имаме држава под ќирија што би се рекло ние ке преживуваме и поради истото преживување ке плаќаме ќирија на соседити пошто може и без држава да сме.
Сакам да кажам кога ние би имале моќен "SHTEKLI" или моќен ОКИ сепак не е исто, многу добро ја разбрав поентата на твојот муабет и потполно си во право меѓутоа не во целост, се разбира ова е мое лично мислење што е нормално да се има различно нели.
Се надевам ме сфати, но доколку не еве ке се потрудам пократко и појасно да напишам иако не сакам секој тука да чита пошто знаеме на темава кој што чита и пишува сепак еве, Македонија мора во блиска иднина вештачки да створи свое МАКЕДОНСКО подземје предводено од етнички Македонци!!!!
Зашто ?
Затоа што сопствено подземје во превод значи сопствени играчи што самото тоа кажува дека државата единствено ке има бенефит од тоа подземје и државата ке биде газда на тоа подземје и истото ке расте или ке ги пушти нозете колку што е долг јорганот а сега што имаме ? Туѓо подземје финансирано со наши и пари од соседни држави, газди се исто така тајни служби на соседните држави, нив им припаѓа и парата моќта а и сите бенефити од тоа подземје и најбитното, тоа туѓо подземје работи за туѓи интереси и немаш право на збор. Да не продолжувам на оваа тема знам дека од многумина ке сум погрешно сфатен а намерата ми е сосем друго.
ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ, УБИЈЦИТЕ, КРИМИНАЛЦИТЕ НЕМААТ ВЕРА И НАЦИЈА И СУМ ПРОТИВ ТОЈ ЦРН МАФИЈАШКИ СВЕТ НО
ВО ЖИВОТОТ ЗА ЖАЛ ПОСТОИ СВЕ ПА ТАКА И ОВА.

Sarkasticen mi e komentarot.druze replejnav na eden sto imase napisano deka e amater pa.da go prasam dali so.toa sto go napravil mu lici na amater
Koga stanuva zbor za nekoj lunga jas sum epten iznenaden sto ke napise toj sto si go citiral, duri ne morase ni da pise, od odma mi bese jasno.

Само едно ќе пишам .

Ne praj filmovi brod si

Претпоставки склопени околу најновото пукање на Раде Трајковски Штекли и мотивите за ликвидирање

Очекуван беше продолжеток на обидите за убиство на Раде зошто логиката е ваква, доминантната екипа Грчец Дуќанџик сфати дека убиствата на членови од Радикалните скапо ги плаќа со оглед на тоа дека на тие во одмаздите им помага Анб при логистика па само убиство на Раде што е најслаб фактор во конфликтот им е преостаната опција за прикажување моќ во ситуацијата, инаку овие што ја играат приказната од службата како што се зборува порачале екстрадиција на Раде од Белград па тука преку Зоки Кичеец го убедиле дека ќе биде средено околу затворската казна ако изигра во местењето на доминантнава екипа, тоа значело кодошење што работат и нивно провоцирање како они би правеле дела што Анб ќе ги раскажува на тие од Калето како многу опасна закана и ќе им бара одобрување за решавање на проблемот со нив, затоа и толку луѓе им се во затвор и специјалците по улици малтретираа од нивните луѓе и општо на етничка основа вршеле притисок нивните патроли, битен момент е дека Грчец работеа наголемо а Дуќанџик ги држеа локалите и улиците инаку после убиството на Оки контрола на споената екипа има превземено Шеваљ останатото се измислици, зошто притисок врз Шеваљ се избегнува е тоа што бизнисот му бил надвор од државата си тера интернационално и тука е чист а исто така јак финансиер бил на Дуи па затоа и пред извесно време биднал фамозниот состанок во ресторан Треска со политичкиот врв на партијата, скорешниов обид за убиство во молот остава и порака дека без разлика што им е затегнат обрачот решени се на игра до крај па тоа што пукачот Беким Алили нивни приврзаник и наводно братучед на Оки е без фантомка значи настап без криење доволно кажува што порачуваат, сигурно и овој пат имале дојавувач внатре што го следи движењето на Раде инаку како убиецот би го пресретнал и во точен момент би пукал на метата, околу бегството најверојатно тоа е обезбедено во странство по организирана рута инаку оружјето што го користел Шкорпион е одбрано затоа што општата ситуација во Македонија е многу стегната во поглед на илегална трговија со оружје поточно ретко се наоѓа и многу е скапо и ова е највеќе што се нуди тука повеќе од тоа кога ќе се појави сигурно е тајно влезено по лични канали на фатениот, шпекулациите дека веќе Раде ги превземал локалите на доминантната екипа можеби се точни а тоа дека биле скарани со Кичеец па он излегува искористен и наместен во ситуацијата исто така по извесно време би сфатиле, ликот што го придружува кога ги пукаат е случајно таму он си има такви во друштво постојано, информацијата дека и Радикалните излегле од договор со Анб па објавиле дека ќе ги ликвидираат и сојузнициве е малку веројатно исто како и можното помирување со Грчец Дуќанџик сепак освен старата закачка обидот за местење на затворско убиство на Агим Красничи пресуди ваков тек на случувањата, исто така формирање екипа Барон е банална идеја на повеќето новинари а пораката од Бариз Личина пред официјалното пукање инаку познат тастер има веројатност дека е по нарачка таквите за големите прават секакви работи а конкретно он е подобен зошто екипата Ѓорчевци каде припаѓа имаа конфликт со Раде во периодот кога замина од тука во бегство заради убиството поврзано со Омерта за тоа веќе сум пишувал, инаку веќе познатите од доминамтната екипа тогаш и се до политиката со Кичеец имале добро мислење за Раде тоа го знам од сигурен извор, многу брзо после убиството на Жила и Љачи само краток период Раде пак бил во бегство ама се вратил и веројатно тоа е заради што им должи на службата трпење наредби, јасно е дека уништувањето на доминантната екипа колку заради претеризмот со убиства толку и поради личното задоволство на челниците од службата е направено.
Aj zosto si korekten nema da bidam kako 80posto od forumov sa te zaebavam za napisanovo ama da ti kazam teski gluposti pisuvas :) koj sevalj gledanje so ali ahmeti sevalj e so izet medziti i e izbegan od drzavava nesmee da vleze ke go ubijat samata drzava ni tote ni nikoj nema da cekaat nego go goedaat kako potencijalna opasnost za dui zosto e mnogu moken finansiski, od moj izvori prijateli vo policija e pukano od pistol ama manje bitno e toa i ne e toj Bekim 100% , i pozadi sevo ova stoi nikoj drug osven Ali Ahmeti da ne bese razdoro pomegju ognenite i dui i da ne se podelea sevalj i ekipa od stranata na ognenite nisto od ova nemase da dojde(pozadi sevo ova mislam za napadite kon grcec klanot i ubistvata)

FAKT Najveci govna ste vi NOVINARI i politicare
Mrsh od ovaj forum seronjo
Politka je kurva a nominar je alatku na ta kurva
A poshtene novinare nema ko sto nema I poshtene kurve( politicare) to da prichash na neke male decaci da im perish mozak jer vi novinare samo za mozgu da pojebete na narodu sluzite
Da si video Burevesnik da uradi profil na ovaj forum a 30% info je od ZokiBurevesnik I ti puno pametan dodzhesh tu da mi pecash muda za bubrege shpijun da kradesh info I da ubacish u tvoj infomax, seronjo sta si doneo kao info ti u ovoj temi.
Boli te kurac za nashe criminalce pa bole te jer nemah muda a saku vecer sanjash da imash to shto imaju oni, Ali kat si svinja ili ovca nemozes da znash sta je da si VOLK ni u snu.
Veliki deo od ljudi koje pate ovu temu su od najstnijeg do najveceg kriminalca u ovoj drzavi pa mozhda I balkanu so ove tvoje poruke jebesh celi forum koij traje vishe od 10 godina forum se zove "Kriminalce I kriminalne grupe" a ne "novinare i Laznu grizu za naroda" pa te kriminalce ne zanima tvoja lazna prica za poshtenje VISHE ZANIMA KO JE SHPIJUN KO RADI PEDERSKE DILIOVI SO NACALNICI koj teren sto teren tamu apsat vamu tepat ovoj pao onaj je mudonja fercina, umesto neki mladic da vidi tu na forum da je DODON( ili neki drugi) spijun( sat I u zatvoru ako ne se varam) I kad taj mladic ode da uzme da valja neke 100 grama da ne padne josh u proj nedlju dana a taj spijun na ledza na mladicu da se kurci po gradu
Oni ne se zamaraat so dilanje belo niv targetot im e partii Micko ke zborime za tebe pred izbori ama honorar 120 000 e sega odkoga zavrsija izborite ne dobija honorar i Mickoski iskoci najgolem predavnik , a za lokalnite izbori kampanja mu vodea infomax, e aj sega kazete mi vie mene dali ne e za flesh isto koj im ebe mater ubavo im pravat kriminalcive na novinarite sto gi tepaat slakaat i frlaat vo kontenjer? A nekoj se i ubieni, i toa ne e za dzabe neka znaat site!

Hahaha Bekim Alili nema vrska so slucajot druze ostaj go covekot neka prodava sudzuk i sirenje u bit pazar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom