- Член од
- 28 ноември 2022
- Мислења
- 379
- Поени од реакции
- 645
Pozdrav. Pred nedela dena otidov na uroloski pregled poradi torzijata na testis koja ja imav pred nekolku godini pa da vidam sto kako e so razvojot. Me pregledaa na eho i rezultatot pokaza deka testisot na koj sto imav torzija ima funkcionalno tkivo no e za 1cm pomal od drugiot poradi toa sto malce podolgo se cekalo za intervencijata i pokasno e spasen.
Ne! Se e vo red. Spokojno, spij mirno.Dali ova e nesto opasno ili ???
Автоматски споено мислење:
Za da se ,,ubedis,, deka nemas nisto //99.99% nemash!// kompletna labaratorija kje ti dokaze za da se ,,smiris,,. Pozz i Don't Google it!ZdravoSakam da ve prasham za mislenje.
Imam 21 godina,i imam podolg period simptomi kako zamor, muskulna slabost,grcevi,promeni vo raspolozenieto,isto problemi so vidot.Mnogu sum pod stres bidejki somnevam na avtoimuna bolest kako miastenija gravis ili nesto slicno .... Premnogu sum isplasena.Denes bev na doktor i mi kaza deka toa e se od stres, no za sekoj slucaj kje napravime dopolnitelni ispituvanja (krv,hormoni) vo slucaj da ne e problem so tiroidna zlezda..Bev i na psihijatar toj mi go kaza istoto...No sto ako e nesto avtoimuno,kako ke se spravam ?