Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Твоите пари можеш и во газот да си ги напикаш, што не го менува фактот дека врска немаш. Се што знаеш за кладењето е да го најдеш најголемиот фаворит во некој спорт, и да напишеш дека ќе го растурат противникот. Тоа ти е врв на анализата, во животот немаш одиграно контра фаворитот.

Не да не разбираш, туку ПОЈМА немаш. Ти си идеален играч за секој газда на кладилница, ем си глуп за да знаеш било што, ем си премногу суетен за да сфатиш дека не разбираш.

Со еден збор, комплетен идиот, одечки банкомат за газда на кладилница. Кога ќе влезеш во филијалата, како вреќа со пари те гледаат. Морон еден.

Ke ti pisam posle.

Live
Szeged - Aalborg 72.5+ 1.90
Igraat mn efikasno i brzo za 20 minuti igra imaat 30 gola staveno....

Ова ви е тип од учебниците како не треба да се игра.

Не знам каква била почетната граница ама сигурно била некаде околу 62.5, тоа значи кладилниците пресметале дека во просек ќе паѓа по гол во минута. Штом границата дошла до 72.5, значи наметнале почетно темпо кое е речиси невозможно да се следи во 60 минути.

Ако почетните 50%-50% биле на граница од 62.5, иако овде на граница од 72.5 добивате 1.85 коефициент, реалната веројатност би била на страната на минусот.

Зошто дошла границата до 72.5, затоа што алгоритмот на кладилницата за плус минус си тера фиксно минута-гол, значи останале уште 40 минути, 40 голови плус 30 постигнати = 70. Дали ќе можат да го следат истото темпо? Второ полувреме на овој меч 25 голови, значи помалце од минута по гол.

Disclaimer

Не е тип од учебниците, ова е само нешто што ми има паднато во очи многу пати, има и доста фактори во игра како во кој период од натпреварот се случува ова али како и да е на се што може да се игра, да се одигра плус на вакво нешто се пред време фрлени пари.

Се рачуна, кога би земал повеќе отколку што им поклонуваш. Колку си вкупно зијан во животот, имаш појма?

Toa e moja privatna rabota.

Ова ви е тип од учебниците како не треба да се игра.

Не знам каква била почетната граница ама сигурно била некаде околу 62.5, тоа значи кладилниците пресметале дека во просек ќе паѓа по гол во минута. Штом границата дошла до 72.5, значи наметнале почетно темпо кое е речиси невозможно да се следи во 60 минути.

Ако почетните 50%-50% биле на граница од 62.5, иако овде на граница од 72.5 добивате 1.85 коефициент, реалната веројатност би била на страната на минусот.

Зошто дошла границата до 72.5, затоа што алгоритмот на кладилницата за плус минус си тера фиксно минута-гол, значи останале уште 40 минути, 40 голови плус 30 постигнати = 70. Дали ќе можат да го следат истото темпо? Второ полувреме на овој меч 25 голови, значи помалце од минута по гол.

Disclaimer

Не е тип од учебниците, ова е само нешто што ми има паднато во очи многу пати, има и доста фактори во игра како во кој период од натпреварот се случува ова али како и да е на се што може да се игра, да се одигра плус на вакво нешто се пред време фрлени пари.

Ne bladaj bezveze, za 20 minuti 30 gola imaa staveno. Taman si bese granicata 72.5.
Potoa skroz zastanaa se smena tempoto na igrata.

Ne bladaj bezveze, za 20 minuti 30 gola imaa staveno. Taman si bese granicata 72.5.
Potoa skroz zastanaa se smena tempoto na igrata.

Па како што кажа и членот, многу фактори влијаат на текот на играта. Не' секогаш е по права линија. Ако во фудбал во прво полувреме можат да паднат 3-4 гола, не значи дека и у второ ке паднат толку.

Па како што кажа и членот, многу фактори влијаат на текот на играта. Не' секогаш е по права линија. Ако во фудбал во прво полувреме можат да паднат 3-4 гола, не значи дека и у второ ке паднат толку.

Kladilnica e ne e filozofija

Малку. Ја чекам Реал да заврши и малку те ребрам. Ајде бидејќи си мангуп, признај колку пари си досега зијан во животот на кладење.

Mnogu.

Не бе, најсериозно те прашувам. Мене ми е совршено јасно дека си многу зијан, чисто ме интересира дали барем отприлика знаеш колку е тоа многу?

Stvarno ne razmisluvam za toa. Sevkupno sum mnogu vo minus kojznae kolku.
Автоматски споено мислење:

Mozebi nekolku stotini iljadi evra

Ti dali si vo kjar ili ne uplakas kladilnica ?

Ti dali si vo kjar ili ne uplakas kladilnica ?

Нема врска, друго ме интересира, ама повторно, најсериозно.

Сакаш да бидеш ќар од кладилниците, цел ти е да бидеш ќар, или само сакаш да се кладиш? Затпа што ако ти е цел да заработуваш од кладилниците, со сумите кои ги уплаќаш, има повеќе различни начини да вадиш минимум 5000 евра месечно, наместо да ги дебелиш газдите.

:D

Gajle ti e za mene, gledaj ti da zarabotuvas. bot eden

Нема врска, друго ме интересира, ама повторно, најсериозно.

Сакаш да бидеш ќар од кладилниците, цел ти е да бидеш ќар, или само сакаш да се кладиш? Затпа што ако ти е цел да заработуваш од кладилниците, со сумите кои ги уплаќаш, има повеќе различни начини да вадиш минимум 5000 евра месечно, наместо да ги дебелиш газдите.

Sakam da ne mi dosagjas

I sakam da ti go baniraat akauntot, 10 koristis istovremeno :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom