Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    16
Саашко е опседнат со мене ко Аки и Маркез со Милан :icon_lol:

Какво тажно човече си ти (y)

Кој го бараше Адли? Ете асистенција [emoji28]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Братко опседнат со со мене, претерано, и не е интересно више, тажно е и жално. Не вредиш ни да те цитирам.
Нема врска свекако ќе те банираат до утре.
Одкажи се више, никого не интересира што пишуеш на форумов, на 80% си досаден другите 20 са индиферентни, тажен ти е животот и на кајгана исто ко реалниот.

Најди си некое редитче каналче и терај, мисли помалце на мене.

Шампион се раѓа само еден во милион а за сите други е потрбно многу работа,тренинг и изиграни минути.
Секој фудбалски проблем има најмалку две решенија,пари или талент.
Милан нема таква комоција и ги нема ниту двете.
Затоа е потребно трпение,многу работа,пот и трчање.

Еве зошто има толку многу страст и емоции во мене за овој клуб и зошто го сакам безусловно со цело мое срце и душа.
Го сакам овој тим!!!!!
ALL WE DO IS WIN!!
WHO DID...GOD DID !!
Forza Milan!!!

Треба еден физички посилен за да се бори до овој Лувумбу, Адли не може и со послаби, сега поради него Лофтус доби жолт.

Колку од вас сметаа дека Милан ќе ги собере трите бода на почетокот на натпреварот а колку мислат сега со позитивен резултат на полувреме дека Милан ќе издвојува победа?
Позитивниот пристап кон работите е дефинитивно една од најмоќните карактеристики кои можете да ги поседувате.
Успех е резултат на начин на кој што размислуваме.
Затоа е потребно да верувате во Милан а не да бидете негативни кон себе а со тоа станувате и негативни кон другите, не добивате апсолутно ништо и си штетите сами на себе.
Forza Milan!!!

Како бе може постојано толку да сме лоши во речиси се што е дефанзива, од пресинг, транзиција, поставена одбрана, прекин и да не се подобруваме?

И каков е овој очаен пристап во второ, да играме лабаво, кога веќе ги имаме сите тие дефанзивни слабости? Башка што така повеќе се трошат, мора многу повеќе да трчаат.

Добро е дадовме гол, но овие 15 минута беа катастрофа, Каљари те доминира и шест пати ти шутира за тоа време.

Следуваат Лацио у Дортмунд кои вакви пропусти може лесно да ги казнуваат.

Не е лошо барем да му уфрлат некој помошник на Пиоли, само овој делува доста тврдоглаво.

Освен грешката во одбрана Адли сосема солиден со оглед на тоа дека е стартер после точно година дена,факт е дека треба да добива повеќе минутажа ако сакаат да добијат нешто повеќе од него а тоа важи и за останатите фудбалери што ги имаат во ростерот.
Доброто е што би требало да издвоиме позитивен резултат без присуството на Леао на теренот.

Back
На врв Bottom