- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.686
- Поени од реакции
- 5.373
Читаш за што е темава?Кога веќе си упатен, ајде малку зборувај ми за балистите и нивните дела особено во Западна Македонија. Баш ме интересира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читаш за што е темава?Кога веќе си упатен, ајде малку зборувај ми за балистите и нивните дела особено во Западна Македонија. Баш ме интересира.
Прегледај го приврзокот 391989
![]()
Ау абе терористи баши бозук...срам да им е
Ај. под итно рамковен договор
Супер, кажи го тој лек да го примениме и у Македонија кон едни терористи и сецесионисти?Ама има лек, хрватите го имаат.
Само рамковен договор и двојазичност во косово, проследено со мењање име во р.Јужно косово, внесување на бугари во косовски устав, договор за доброседство со грција, и влегување во евроазиска унија.Ама има лек, хрватите го имаат.
Далеку се тие качаци од Хрватска.Ама има лек, хрватите го имаат.
Си бараат што е нивно во склад со меѓународно право и ОН, т.е. резолуцијаа 1244.Ne znam dali ovde ili vo navijacki grupi da go postiram.. mozhe kaj dvete.
Прогласување ден на жалост во Србија, едноминутен молк во собранието на Република Српска ... СЕ Е ЈАСНО.
Ова беше директен напад нареден од Вучиќ.
Четниците не се менуваат, непоправливи се.
Не го напраија вашите од Косова истово во Куманово ?
Па ги погребаа со почести и чуда.
Како по шаблон сте праени , оној фуркан дибекон како деска рака на курти се понаша а глуми новинар.
И да србите го изгубија Косово дамна џабе што наоѓаат вака напалени 5-6 души да идат курбан
hahahaha svoite teroristi za golemi lugje gi smeta, shlajmot shto ubival civili i crtal so noz na grbovi na civili golemi lugje, a od drugata strana obichni kriminalci bile.Немаше ден на жалост на Косово за нив, ниту учествуваше некој владин функсионер во нивниот погреб, па ниту други политичари освен тие на Рамуш Харадинај.
Загинатите во Куманово особено Бег Ризај и Мирсад Ндрецај биле големи луѓе од војната во Косово и Македонија, и затоа имало таков погреб, не за тоа што го направија во Куманово.
А овие што загинаа у манастир се обични криминалци, немале никакви заслуги за Србија освен што убија косовски полицаец.
Немаше ден на жалост на Косово за нив, ниту учествуваше некој владин функсионер во нивниот погреб, па ниту други политичари освен тие на Рамуш Харадинај.
Загинатите во Куманово особено Бег Ризај и Мирсад Ндрецај биле големи луѓе од војната во Косово и Македонија, и затоа имало таков погреб, не за тоа што го направија во Куманово.
А овие што загинаа у манастир се обични криминалци, немале никакви заслуги за Србија освен што убија косовски полицаец.
hahahaha svoite teroristi za golemi lugje gi smeta, shlajmot shto ubival civili i crtal so noz na grbovi na civili golemi lugje, a od drugata strana obichni kriminalci bile.
pleme grdo zatoa nikoj ne ve saka