- Член од
- 15 јули 2023
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 6
Некои изгледа никогаш не престанаа да дркаат на Груевски.
Мицко има мала подршка,Заев има мала подршка,Ковачевски има мала подршка,Пендаровски има мала подршка .
Овој блгаринов јас лично би го финансирал, ваква анти кампања неможе човек ни да измисли, и со интелект и со појава овој може само бугарите да ги македонизира
Има голем интерес државата да се изгради тоа. Уште не ми се верува дека се нафатил некој, зашто долго време бараа и никој нејкеше да инвестира. Капацитетот што се добива е доста голем. Таа инфраструктура ќе ти стои 100 години, каква криза и да има (како таа лани), капацитетите ти се тука и при кризна состојба можеш да ги искористиш.Чебрен ќе го градат Грци каде они ќе се доминантен сопственик. Ако добро прчтав и Тиквеш ќе им се даде за да државата има 33% сопствеништво. Струјата ќе оди на слободен пазар.
Кој е ќарот за северен фиром тука освен данокот од 1% што ќе треба грците да го плаќаат ? Пресметките велат дека тоа ќе е 1 милион и 200 илјади евра.
Ќе се изгради и наредни 60 години ќе има концесија врз Чербен и Хец Тиквеш. Струјата ќе ја продаваат на слободен пазар и ако добро видов само 1% данок е кон државата. Грци ќе ти контролираат струјата и тоа е. Фиромов мислам дека намена му е да издржува секој жив шипац и плус овие другите да млатат пари на нас. Тоа е и проблемот со бугарите, бараа да влезат во некоја од големите банки и мобилните оператори за и они да лапнат нешто.Има голем интерес државата да се изгради тоа. Уште не ми се верува дека се нафатил некој, зашто долго време бараа и никој нејкеше да инвестира. Капацитетот што се добива е доста голем. Таа инфраструктура ќе ти стои 100 години, каква криза и да има (како таа лани), капацитетите ти се тука и при кризна состојба можеш да ги искористиш.
Ако веќе бараш глупост, тоа е инвестирање на државата во гасна електрана во Грција место да изгради тука.
Ако Левица дојде ?!Грци ќе ти контролираат струјата и тоа е
Наведи пар општокорисни нешта кои би го сторила „Левица„...ако дојде, нормално.Ако Левица дојде ?!
Е ми дека е ооооо зоти ооооо Хосмани да гукне против Викторчо?...
Оти си смотам шо не шеруваш директен линк .
Знаат линковите да не работат, вака со слики сè е зачувано.Оти си смотам шо не шеруваш директен линк .
Преко тасета Грујо од 2017 е минато .Сега само плаче.Боље да испадне на јавно лајв интервју ,вака хаику поезија ко мене е исто гомноЗнаат линковите да не работат, вака со слики сè е зачувано.