Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?


  • Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.207
Поени од реакции
21.933
Ај тоа потсети ме дека некаде сум рекол да сум СДСМ односно дека тие се моите? Тоа за дедо ми стои на форумов па можеш да си го читаш кога сакаш. За тебе секој што не го воспева војводата Мицко е СДСМ и секоја која дава на сите а тебе не ти дава (незнам зошто, ваљда оти си шупак) е ливадарка која шета кучиња...
E sega pogodi za Micko, ko prst vo lajno.
A bogami i za livadakite.
Ajde mozes ti i podobro ;)
 
Член од
20 април 2023
Мислења
985
Поени од реакции
2.419
oti nikoj ja nema pretepano voshkava do sega?
 
Член од
30 јуни 2020
Мислења
2.858
Поени од реакции
10.607
Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.004
те сфаќам :)

Во обележани мислења му се бе :D
Ако, аирлија, треба вака за некој што се прави Марија Дева - а претходно го гласал Зоти ЗаеБ со двете рачиња.
ќе го речеш збунет а он обавештајна служба на мало.
 
Член од
20 април 2023
Мислења
985
Поени од реакции
2.419
И ти од ова влечиш заклучок дека јас сум од СДСМ? Ти нема помош.
grda komunjara pa i na tosho se prai deka on samo mislel za najdobroto na makedonija iako najdobrovo za makedonija za koe on se zalagashe ne napravi burkina faso..
doesn't even have the decency to say that he did a mistake
 
Член од
1 јули 2020
Мислења
1.771
Поени од реакции
8.389
Види вака шупче, тоа што сум кажал така е а незнам зошто очекуваш некој да повторува едно те исто. Бугарите се најдолна сорта на луѓе и нема полошо од Бугарин. Од нив подолна сорта се само оние кои за мочан пасош потпишуваат дека се бугари, а уште погнасно е што истото го потпишуваат и за нивните баби и дедовци. Се знаат сите злодела кои ,,ослободителите,, ги извршиле врз Македонците, има сеуште и живи сведоци на масакрите.... И не се слагам со никој кој ке се обиде да ги избрише тие историски вистини. И незнам што не ти е јасно? Ти си шупак ама не си ваљда од оние кои потпишале дека се бугари па затоа убеден сум дека имаш капацитет да резонираш. Ти си добар, ама баш кога човек ке помисли дека нешто си сватил, тебе ти прескокнува зупчаникот и пак треба да ти се објаснува, затоа си шупак.
Од гнев ниту гледаш ниту читаш. Инаку ке видеше дека никаде не ги воспева он Бугарите. Ич не му чуе на него ниту за Бугарите ниту за тебе. Само се смее на твојот лажен гнев, хипокризија и генерална веќе шизофренија дека секој ден ставовите ви се менуваат и не знаете веќе ниту од каде тргнавте ниту на каде идете како и дека се некој друг е крив за тоа каков живот живеете .... додека во 2016 ги воспевавте Заев, Николов, Шеќеринска, Меркел и најразлични експерти дека ќе дошле да ви го средат животот.. . На Бугарите убаво им е на нив независно од твоите просерувања по форумов, немаат гајле ве најдоа вакви бедни па ве работат. Али ти пиши си ти пак по форуми во слободно време, али онака за забава, без гнев, без емоции и трошење енергија...
 
Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.131
Поени од реакции
4.768
Убави вести ни доаѓаат од југозападот на Македонија. Одете колку што можете подалеку и не помислувајте да се враќате.

Се селат затоа што нив Македонија ништо не им значи, а и онака градот струга секогаш бил мнозинско македонски, како и кичево, ќе прават голема албанија во швицарска, ајде ајде па утре и срамниот предавнички рамковен да си го скинеме, пак да изгрее сонцето на слободата.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom