Политички случувања во Авганистан

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Пола од краен исход. Ама си мил

Многу ти благодарам за комплиментот, се надевам дека ќе го следиш мојот пример.

А ако нешто сум пропуштил од крајниот исход, повели наведи ги пропуштените делови.

А не. Зошто не се поделиш на два дела и да ја играш таа посрана игра што очигледно ја играш и да си следиш својот пример
Автоматски споено мислење:

За да играте ова еден кажува вистина другиот лаже

А не. Зошто не се поделиш на два дела и да ја играш таа посрана игра што очигледно ја играш и да си следиш својот пример

За да играте ова еден кажува вистина другиот лаже

Јас не правам никакви поделби и не играм никакви игри.

Ти од твоја страна тврдиш дека со сила се` е можно, а јас ти спомнав примери во кои силата била бескорисна.

Сосема во ред е две или повеќе различни страни да делат спротивни ставови и сосема во ред е да придонесеш за дискусијата со спомнување на примери во кои силата во која ти толку веруваш успеала да резултира со задоволителен исход.

Ти од твоја страна тврдиш дека со сила се` е можно, а јас ти спомнав примери во кои силата била бескорисна.

Сосема во ред е две или повеќе различни страни да делат спротивни ставови и сосема во ред е да придонесеш за дискусијата со спомнување на примери во кои силата во која ти толку веруваш успеала да резултира со задоволителен исход.
Бескорисна ама ...индија и пакистан имаат нуклеарна програма. Пола планета во камено доба. Нека навлезе тоа. Полн си со гомна и мамиш одговори како посран трол.
Не си во право. Крај. Не си бил и нема ни да бидеш. Адиос.

Бескорисна ама ...индија и пакистан имаат нуклеарна програма. Пола планета во камено доба. Нека навлезе тоа. Полн си со гомна и мамиш одговори како посран трол.

Ќе ти реплицирам со твоите зборови, иако вообичаено не се спуштам на уличарско ниво на комуникација.

Полн си со гомна и мамиш одговори како посран трол.

Веројатно ова твоево крај и адиос ќе бидат и твои крај и адиос од темава, освен ако во меѓувреме научиш по нешто од досегашната историја.

Вие сте срање и треба да ве убиеме.
А сега, дајте храна, оти ќе испоцркаме од глад.

:lolzz:

Вие сте срање и треба да ве убиеме.
А сега, дајте храна, оти ќе испоцркаме од глад.

:lolzz:
Мухи и Ала-Ејч нека ви дадат храна. Или кој и да е третиот братучед на осама.

Тажно, но меѓу ова и западните „демократски“ пракси на присилно одземање деца од родители за да им отсекуваат полови органи во операции на „промена“ на полот... Сериозно мислам дека талибанското општество е помалку болно.

Во Авганистан, веќе е забрането на девојчиња да посетуваат настава откако ќе завршат трето одделение

Пред некоја година само факултет беше забранет, лани од шесто одделение нагоре беше забрането, а сега најфришка девојчиња поголеми од 10 години не смеат да се школуваат.

Ужас!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom