Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ти можи ова колку сакаш пати да го повториш, пак нема да биди вистина. Пак ќе речам сите досудени пенали за Милан беа пенали, факт неоспорен од никој друг освен тука на форумов од страна на ментално предизвикани за жал особи, плус 2 недосудени. И досуден непостоечки пенал со Торино кога Каладзе играше со рака, откако многу јасно се гледа дека прво топката го удира во тело.

Дури не најдиш релевантен фудбалски експерт да ги потврди твоите тврдења ти и твоите другарчиња од депонијата ќе ве молам не ја засмрдвајте темата.

Не ми споредвај ти чисти пенали со ланската дискусија каде сите весници беа преплавени со контроверзиите. И готово не реплицирам на вакви нус појави, нервози и делузии на друго место. И да ве потсетам, вашето делузионо мислење не се смета за валиден аргумент. :helou:
теши се , теши се .... за личност што смеаташе дека морати (човек без никакво медиумско влијание и политичка моќ) ги влече сите конци во калчото имаш така солидни знаења за фудбал

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
4eki4 aj da gi ostavime milanezive ne gledash i samite neznaat shto zboruvaat i da pojdeme na fan klub inter.da bev ko itar pejo i kompanija sega ce zemev ce se pokrijav so nekoe kebe pogolemo i ce si legnev

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Мислам дека овој меч Палермо - Милан нека си го признат поразот миланезиве, бидејки беше заслужен. Нема да коментирам ама сите од Палермо играа добро имаше некој киксови не успееа милан да казни, и пеналот чим не успеја следуваше казната од пораз.

Член од
28 април 2008
Мислења
295
Поени од реакции
134
како шо гледам wintip ти се замараш со нас не ние со тебе браво и распоредот на утакмици си ни го научил!!дојди бато да ти стави петка на раката:pos2::pos2:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ти можи ова колку сакаш пати да го повториш, пак нема да биди вистина. Пак ќе речам сите досудени пенали за Милан беа пенали, факт неоспорен од никој друг освен тука на форумов од страна на ментално предизвикани за жал особи, плус 2 недосудени. И досуден непостоечки пенал со Торино кога Каладзе играше со рака, откако многу јасно се гледа дека прво топката го удира во тело.

Дури не најдиш релевантен фудбалски експерт да ги потврди твоите тврдења ти и твоите другарчиња од депонијата ќе ве молам не ја засмрдвајте темата.

Не ми споредвај ти чисти пенали со ланската дискусија каде сите весници беа преплавени со контроверзиите. И готово не реплицирам на вакви нус појави, нервози и делузии на друго место. И да ве потсетам, вашето делузионо мислење не се смета за валиден аргумент. :helou:
Не Синдикат... Ние не ја засмрдуваме темава.. Од кога ја посра ти, од тогаш почна да смрди... Само сереш дека сите пенали за Милан што се досудени се постоечки, а потајно во себе знаеш дека судиите ви донесоа ако не се лажам најмалку 6 бода.. Па замисли каде ке бевте сега... Денес беше онаа Синдикате " После ебење, нема каење!!

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Кои контроверзии, наброи ги ?

п.с. Флер е фан на Јувентус .
Имаше по весници и не е важно то сега. Важно е шо сега само некој тука на форумот смета дека имало судиски грешки кој го помагаат Милан. Никој друг во светот не дал таква изјава.

Знам дека е фан на Јувентус, но за чудо ништо помалку ретардиран не е од навивач на Интер.

Не Синдикат... Ние не ја засмрдуваме темава.. Од кога ја посра ти, од тогаш почна да смрди... Само сереш дека сите пенали за Милан што се досудени се постоечки, а потајно во себе знаеш дека судиите ви донесоа ако не се лажам најмалку 6 бода.. Па замисли каде ке бевте сега... Денес беше онаа Синдикате " После ебење, нема каење!!
Грешка си, јас не серам на тема. Серам на смешни членови како тебе, а после твојата посрана појава ја засмрдува темата. Ама ајде да не се занимаваме со семантика сега.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.985
Поени од реакции
45.301
Имаше по весници и не е важно то сега. Важно е шо сега само некој тука на форумот смета дека имало судиски грешки кој го помагаат Милан. Никој друг во светот не дал таква изјава.

Знам дека е фан на Јувентус, но за чудо ништо помалку ретардиран не е од навивач на Интер.
Синдикат човече, не мора бар со навредливи зборови да се обраќаш на дел од членовите овде, ако си за најнормална дискусија ( форум е ) тогаш бујрум .
Јас сезонава во ниеден момент не сум рекол дека судиите ги помагале Милан, али да беше обратна ситуација со вашите пенали и црвени во ваша корист за Интер, Интер денес ке беше распнат на форумов .
За тебе се е регуларно, за други не е, плус со оглед дека следиш Калчо долго време знаеш какви се медиумите таму, знаеш дека се под туѓо влијание .
А за мечот со Киево на пример, Скај Италија имаа детална анализа, ете ти '' експерти '', рекоа дека не е пенал, за тебе е, и тоа е, крај на муабетот .

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393

Грешка си, јас не серам на тема. Серам на смешни членови како тебе, а после твојата посрана појава ја засмрдува темата. Ама ајде да не се занимаваме со семантика сега.
-Хахах колку си смешен еј.. Два пенали непостоечки, 2 црвени картони за противниците на Милан, сигурно некое голче од офсајт и сето тоа судиски грешки ти го нарекуваш?? Па тоа или судиите не се салам, или Берлускони фрла милиончиња на тафта...
- И дефинитивно сите навивачи на Милан се нај нај, секогаш кога судиите грешат во полза на противникот се бунат, а кога е во нивна полза судиски грешки се тоа.. Да така е.. Во право си, ти го испрале добро мозокот Вулгариве.. Страшна работа какви детергенти имаат.. Ц Ц Ц
- А па ти од кога дојде на тема, темава дава мирис на Hugo Boss.. Абе дај не сери цело време... Плачеш како дете од градинка, кога учителките нема да му пишат 5 на раче... Само не знам дали ке се задоволиш уште сега да ви го доделат скудетото и да не играат другите екипи?? Е тоа не ми е јасно...
И Синдикат минатата недела плачеше оти судиите не дале доволно продолжение... Денес ви дадоа 10 минути во двете полувремиња, ама пак го папавте бе бате.. Или со Торино сакавте 10 мин пдоролжение, за уште едно пеналче да досудат?? Абе вие што сте..:pos2::pos2:

А

Адриано

Гостин
Нели гледате на Синдикат му се иде да се расплаче ако е 21 година!
остајте го тешко му е на душата!
дадоа пари за големи засилување а пак се 6 бода позади првакот и најбед од се уефа куп играат па неможе да ги гледа редовно на тв!
еднаш му се погоди вечерен термин изгубија зилан и тешко му е на чоекот!:pop:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Интер е шампион јас викам!Иако е прерано,90% шампиони се!Милан нема поима од фудбал денес се уверив и не ми се веруваше!Само чекав кога ќе даде Палермо гол!Акциине на Милан две доадавања и им ја крадат!Тапа се ептен,така да Интереаши немате зашто да се секирате!Џабе и тие пари кој ги дадоа за ѕвезди и џабе што демек ради ЛШ можеле да се сконцентрираат на Серија А!Све е џабе.Можеш и најдобрите играчи да ги имаш,ама кога неможеш подавање да сврзеш уште па против Палермо,тогаш СРАМОТА!Јас реков неофицијално Интер е ШАМПИОН

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Синдикат човече, не мора бар со навредливи зборови да се обраќаш на дел од членовите овде, ако си за најнормална дискусија ( форум е ) тогаш бујрум .
Јас сезонава во ниеден момент не сум рекол дека судиите ги помагале Милан, али да беше обратна ситуација со вашите пенали и црвени во ваша корист за Интер, Интер денес ке беше распнат на форумов .
Знам дека ти не рече ништо за судиите и зато реков некои на форумот. А ако имаше баба кур ќе беше машка. Не можи сеа ти да кажваш како ќе било кога на Интер би му се досудиле пеналите.

Еден дискутабилен пенал имаше против Милан, значи дискутабилен зошто контакт дефинитивно имаше, а каде започна падот можи само да шпекулираме когнитивен доказ за то нема никое видео ниту слика да ти дат.

Плус факт е чистиот пенал со Торино и факт е непостоечкиот пенал досуден во полза на Торино. Денес Палермо напрај 3 пенали, 2 беа досудени. Во кој искривен свет на логиката судијата му помогна на Милан.

Не ти се обраќам конкретно тебе, а шо се однесува на вреѓањето. Сам гледаш дека поголема навреда од тоа што си го прават себеси со постојаното постирање на патетики нема.

Јас напишав и тука и на тема Милан шо мислам за натпреварот, а за вас жал ми е шо вака лесно си ја издавате непреболната болка МИЛАН. Не бе синкофци и фнуци, не треба Фројд за да го лоцира вашиот непребол, ама ај да не ви будам спомени.

И победа не се слави во 30 минута од натпреварот, на крајот се слави. Дотогаш вашето рикање само ја потврдува мојата теза.

А сега фала и пријатно мои драги пациенти. Дијагнозата е поставена, третманот е во тек. :helou:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Интер е шампион јас викам!Иако е прерано,90% шампиони се!Милан нема поима од фудбал денес се уверив и не ми се веруваше!Само чекав кога ќе даде Палермо гол!Акциине на Милан две доадавања и им ја крадат!Тапа се ептен,така да Интереаши немате зашто да се секирате!Џабе и тие пари кој ги дадоа за ѕвезди и џабе што демек ради ЛШ можеле да се сконцентрираат на Серија А!Све е џабе.Можеш и најдобрите играчи да ги имаш,ама кога неможеш подавање да сврзеш уште па против Палермо,тогаш СРАМОТА!Јас реков неофицијално Интер е ШАМПИОН
Бравос бе...предивудуваш цела сезона после еден одигран натпревар со Палермо:tapp:?

Милан заслужи да изгуби вечерва, нема збор тука. Можеби ќе беше поинаку ако Роналдињо го погодеше пеналот, ама што е тука е.
Во врска со пеналите и црвените картони....со оглед на дриблинзите на Кака, Роналдињо и Пато нормално е дека ќе има многу пенали и картони сезонава досудени во полза за Милан (кој ќе признае, кој нема...не е битно тоа).
Има уште за играње.
Пупоне сигурен си за тоа што го рече за Рома и Фиорентина?

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
awe ovie milanezive citam i nemozam da se iznacudam
posebno ovaj SINDIKAT
vika site penali sho se dosudeni za milan se so pravo svirnati i postoecki i drui penalov na torino ne bil postoecki i na milan imalo penali sho ne mu gi svirnale:pos2::pos2::pos2::pos2:4itam i se 4udam dali mozi olku ....lujdze da ima

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.985
Поени од реакции
45.301
Не ти се обраќам конкретно тебе, а шо се однесува на вреѓањето. Сам гледаш дека поголема навреда од тоа што си го прават себеси со постојаното постирање на патетики нема.

Јас напишав и тука и на тема Милан шо мислам за натпреварот, а за вас жал ми е шо вака лесно си ја издавате непреболната болка МИЛАН. Не бе синкофци и фнуци, не треба Фројд за да го лоцира вашиот непребол, ама ај да не ви будам спомени.

И победа не се слави во 30 минута од натпреварот, на крајот се слави. Дотогаш вашето рикање само ја потврдува мојата теза.

А сега фала и пријатно мои драги пациенти. Дијагнозата е поставена, третманот е во тек. :helou:
Другар, да го правеше муабетов пред 4-5 години да те разберев, ама тогаш ни форумов не егзистираше ако добро знам. И минатата сезона ти беше еден од најактивните за судиите аналогно на истото сека треба ние, фановите на Интер да постираме дека проблем ти била предноста што Интер ја имаа од над 20 бода пред Милан ? Не ти држи муабетот, дојдоа денес други времиња, ако почнеме да се навраќаме на минатото, ке дојдат тука и фановите на Јуве со нивните 27 титули и така до бескрај .

п.с. Нормални се препукувања на фанови на форумов, посебно на оние кои навиваат за екипи во Калчото .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom