Синдикат човече, не мора бар со навредливи зборови да се обраќаш на дел од членовите овде, ако си за најнормална дискусија ( форум е ) тогаш бујрум .
Јас сезонава во ниеден момент не сум рекол дека судиите ги помагале Милан, али да беше обратна ситуација со вашите пенали и црвени во ваша корист за Интер, Интер денес ке беше распнат на форумов .
Знам дека ти не рече ништо за судиите и зато реков некои на форумот. А ако имаше баба кур ќе беше машка. Не можи сеа ти да кажваш како ќе било кога на Интер би му се досудиле пеналите.
Еден дискутабилен пенал имаше против Милан, значи дискутабилен зошто контакт дефинитивно имаше, а каде започна падот можи само да шпекулираме когнитивен доказ за то нема никое видео ниту слика да ти дат.
Плус факт е чистиот пенал со Торино и факт е непостоечкиот пенал досуден во полза на Торино. Денес Палермо напрај 3 пенали, 2 беа досудени. Во кој искривен свет на логиката судијата му помогна на Милан.
Не ти се обраќам конкретно тебе, а шо се однесува на вреѓањето. Сам гледаш дека поголема навреда од тоа што си го прават себеси со постојаното постирање на патетики нема.
Јас напишав и тука и на тема Милан шо мислам за натпреварот, а за вас жал ми е шо вака лесно си ја издавате непреболната болка МИЛАН. Не бе синкофци и фнуци, не треба Фројд за да го лоцира вашиот непребол, ама ај да не ви будам спомени.
И победа не се слави во 30 минута од натпреварот, на крајот се слави. Дотогаш вашето рикање само ја потврдува мојата теза.
А сега фала и пријатно мои драги пациенти. Дијагнозата е поставена, третманот е во тек. :helou: