Криминалци и криминални групи во МК

Ф

Флеш

Гостин
Da da... stariot e vrzan za objectot pravese dneven pazar nad 5000 evra....Sinot mu bese preku kur I mu vika da ti e×em mater samo da umris kengo zapalam so benzin cel object.... a zetot e indiec mislam ovoj I'm kupi nekolku kamioni da imaat mnogu pari raboti objectot do daska.. do den denes a sinot umira po 13 saati sekoj den glaven kelner....
Хаха,го знам лично. Вака ми изгледа ок зет му . Образован човек, не дека е она Индиец необразован и со нивни менталитет,туку она "бел" Индиец е :LOL: Школуван . Чудно ми падна ,how the fuq заврши тука :LOL: Синовите му се злато .... Мешаат енглески, македонски :LOL: Иначе им се средил животот ,имаат добар бизнис,прочуени,си бил внатре сепак:LOL:

Член од
4 октомври 2019
Мислења
559
Поени од реакции
1.094
Хаха,го знам лично. Вака ми изгледа ок зет му . Образован човек, не дека е она Индиец необразован и со нивни менталитет,туку она "бел" Индиец е :LOL: Школуван . Чудно ми падна ,how the fuq заврши тука :LOL: Синовите му се злато .... Мешаат енглески, македонски :LOL: Иначе им се средил животот ,имаат добар бизнис,прочуени,си бил внатре сепак:LOL:
Brat rabotev po 9 saata.. rabotata od brod po 12 saata crncenjw e mala beba za ovie od Mrzenci, koga si odev gazot penja mi fakase sekoj den...Ne go znam Indiecot licno no znam deka imaat nesto kamioni I se mnogu bogati... sinot se ozeni so moja skolska Ali e zaglaven vo objektot... a stariot e malku alcen.. ne ceni mnogu makedonci samo Srbite gi precekuva kako gospodari... Koga ke dojdoa nekoi Skopjani sto se capatat ili izigravaa jet set.... on licno gi pravese smetkite vika ovie mesto 6800 ke platat 8800 nemozam da im gi podnesam decata I mora da si platis....premnogu javni lica idea tamo... politicari biznismeni.... Ali toa e jagneto e vkusno I ima jako ime

Член од
11 април 2023
Мислења
2.100
Поени од реакции
6.913
@Црноризец Храбар пак на апарати,го нема никаде или е трган и вози према Ханиоти со преведувач да набави повеќе информации или е во заблуда како може во рок од 4 месеци босовите од грчец да се ликвидираат.

Член од
8 јануари 2022
Мислења
86
Поени од реакции
245
@Црноризец Храбар пак на апарати,го нема никаде или е трган и вози према Ханиоти со преведувач да набави повеќе информации или е во заблуда како може во рок од 4 месеци босовите од грчец да се ликвидираат.
Можда тагува?

Ф

Флеш

Гостин
Ваков,таков Црноризец е кум на темава и он ја одржава и направи култна тема . Јас го почитувам и капа му си симнувам .Од 2015 до 2023 година , ОВАА НЕГОВА ТЕМА е + 700 страни и една од најголемите,најактивни и најчитани теми уште.У превод, со џамче да му го бричиме :LOL:

Член од
8 јануари 2022
Мислења
86
Поени од реакции
245
Ваков,таков Црноризец е кум на темава и он ја одржава и направи култна тема . Јас го почитувам и капа му си симнувам .Од 2015 до 2023 година , ОВАА НЕГОВА ТЕМА е + 700 страни и една од најголемите,најактивни и најчитани теми уште.У превод, со џамче да му го бричиме :LOL:
Па бричете му го,кој ве спречува?
Прашањето е зашто е битна колата на пјетро ,и зашто “доминантната “екипа беше воздигната до небесните височини?

Ф

Флеш

Гостин
Па бричете му го,кој ве спречува?
Прашањето е зашто е битна колата на пјетро ,и зашто “доминантната “екипа беше воздигната до небесните височини?
Игнорирај,твој избор ,твоја волја и никој не те форсира за туѓо мислење. Повеќето членови ве забележувам се курчите,замерувате и тролате . Имате избор,постирајте спротивна страна и логика или игнорирај . Повеќето бирате дека секогаш мора да е вашето последно. Он е активен од 2014,вие сега сте зачленети 2022/2023 . Барем почитувајте,активен е и не е токсичен . Повеќето искрено сте спротивно.

Член од
2 декември 2019
Мислења
113
Поени од реакции
142
Убиен е Орхан Бајрами Оки ноќеска во Грција,чудно ми е зошто сеуште никој нема известено во темава.Изгледа државата почна да ги чисти своите пулени..

Член од
5 март 2015
Мислења
10
Поени од реакции
20
2013 Vo Javor Djoko Selo Mrzenci bev kelner ovaa dojde da jade jagne so saf race gore I uste 2 3 lika bogati...samo zamaraq celo vreme se ligavat I na kraj vika moze edno tursko sa mi svaris .... varam Tursko mi istece od casata si go staviv prstot vo usta I izbrisav kaj sto ona bi pila..... Gazdata me vide vo toj moment I vika mozes I Stojko da go stavis vnatre samo da ne go izgoris...
Ти ептен пуси си бил, такви потези прат сељачана шо немат мадиња в лице да ти кажат нешто туку вакви детски пичкински потези, а и тие со толку пари, шо барале по такви сељачки места, мрзенци беее

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219

Kajgana Shop

На врв Bottom