- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 4.651
- Поени од реакции
- 10.350
Ничим изазвана, ничим повикана…Зарем имаш
Ама за к*р прва се јави
Ничим изазвана, ничим повикана…Зарем имаш
Многу, килограм пудра и долги нокти и пак не е младо.i sto ako sum sto ti menuva?
Не греши душа, бадијала не го цитирав Рон...он си знае зошто, ама се прави на тошо и таман му дојде твоево мислење.Ничим изазвана, ничим повикана…
Ама за к*р прва се јави
ja nemas ti taa samodoverba dick pic da pratis nego vide zakluceno sandaceto deka e pa kao bi pratilзошто ти е заклучено сандачето? не можам да ти пратам дик пик.
Не ми е тоа занимација нажалост. Иако за тебе планирав да направам исклучок еден.ja nemas ti taa samodoverba dick pic da pratis nego vide zakluceno sandaceto deka e pa kao bi pratil
ajde ke go otvoram bas,Не ми е тоа занимација нажалост. Иако за тебе планирав да направам исклучок еден.
е сеа касно е више, ми пројде меракот, знаеш ти како да потрошиш циалис безвеза.ajde ke go otvoram bas
da se posmeam malku ako nisho drugo
е сеа касно е више, ми пројде меракот,
pisi imajl adresa da ti pratam ja cestitka od mojto kurence 17cm debelo kako krastavica,ajde ke go otvoram bas,
da se posmeam malku ako nisho drugo
pisi imajl adresa da ti pratam ja cestitka od mojto kurence 17cm debelo kako krastavica,
Само констатирав неш…Не греши душа, бадијала не го цитирав Рон...он си знае зошто, ама се прави на тошо и таман му дојде твоево мислење.
Скриено жарче е тој, не го знаеш....
Кој нема слика од сопствениот кур..Зарем имаш