Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.433
Види погоре видеото.. Ке видиш за што станува збор.. Позз
Fler, џабе ја оспоруваш победата на Интер, Јуве првата своја шанса ја имаа по 80мин. игра, самиот Раниери по мечот изјави дека победила подобрата екипа. :toe:
Утре штрајкуваат синдикалците, нема школо и будење рано, што не поуживаш во тој момент, искулирај си, и онака ништо не постигнуваш со оваа тематика кога тренерот на тимот за кој навиваш го признава поразот .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Fler, џабе ја оспоруваш победата на Интер, Јуве првата своја шанса ја имаа по 80мин. игра, самиот Раниери по мечот изјави дека победила подобрата екипа. :toe:
Утре штрајкуваат синдикалците, нема школо и будење рано, што не поуживаш во тој момент, искулирај си, и онака ништо не постигнуваш со оваа тематика кога тренерот на тимот за кој навиваш го признава поразот .
pobedata na inter nad juve e cista kako solza

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Еве јас како неутрален фан, ќе кажам само дека Интер беа далеку подобриот тим, тотално ја умртвија играта на Јуве, и нормално, еден гол им беше доста за победа.

Честито Интер, а за Јуве повеќе среќа и знаење нареден пат :smir:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
-Запазете на 1 мниута... Мунтари го фајка за врат Маркиони, нема
жолт(Судија Тошо)
-1мин и 11 секунди... Самуел со рака во лице го удира Амаути, и фаул за Интер што е нај трагично(Судија Тошо)
-2мин. и 57 сек... Камбиасно го удира во колено Недвед, нема фаул и му отвара шанса на Пинокио за гол(Судија Тошо)
-3мин. 28 сек Ибрахимович во дуел со Киелни се служи со лакт, и при тоа се постиигнува гол(Судија Тошо)
-После постигнувањето на голот, Мунтари прави намерно фаул, со намера да го повреди Сисоко, судијата не му дава жолт(Судија Тошо)...

Е сега Интераши имате право да се кажувате според вас дека судиите суделе за Милан?? :tapp:
можеше да поминеш и без овој пост нели , ако памтиш како победи јувентус лани. ова што го наброја нема никаква врска што јуве беа тотално надиграни .... ако вака гледаш ,зашто немаше жолт за маркиони за симулирање ? или пенал за интер кога киелини играше со рака ?

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
или пенал за интер кога киелини играше со рака ?
Оти прво топката го удри во тело, не беше дирекно по центаршутот. Иначе во право си, дечкото нешто многу форсира. Јас сум крив де, многу кураж му дадов.

Ај сеа да не викам.... Мирна!!!! Мирна!!! Фујто!!! пццуцуцуцуц

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.524
Поени од реакции
5.516
Оти прво топката го удри во тело, не беше дирекно по центаршутот. Иначе во право си, дечкото нешто многу форсира. Јас сум крив де, многу кураж му дадов.

Ај сеа да не викам.... Мирна!!!! Мирна!!! Фујто!!! пццуцуцуцуц
Значи според болдираново денеска и за Торино не требаше да има пенал, првин топката го удри во телото Каладзе а потоа во раката...

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
а оти никој не ја спомнува 51вата секунда кога Киелини играше апла со рака во шестнаесетникот... а Судија Тошо!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.524
Поени од реакции
5.516
Сите судии во Италија се прават на Тошо, ка Цацко и Миле да не постојат :vozbud:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Значи според болдираново денеска и за Торино не требаше да има пенал, првин топката го удри во телото Каладзе а потоа во раката...
Па зато се бунеа играчите и Каладзе.

Ама сепак не се идентични ситуаците, Каладзе беше поблиску до голот, а и судијата беше педер.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Aman be dostate so sudiive, podobar bese inter i tepase sto ima sega tuka, bevme slabi sinoka i toa e toa, a i ovie na milan ne znam sto sakaat pa, cela sezona nema sudijata da im gi resi natprevarite

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Aman be dostate so sudiive, podobar bese inter i tepase sto ima sega tuka, bevme slabi sinoka i toa e toa, a i ovie na milan ne znam sto sakaat pa, cela sezona nema sudijata da im gi resi natprevarite
Оти кој натпревар го реши судијата за Милан, бе Хххххартан?!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Разочаран сум од повеќето судии во Италија. Кај е бе оној Колина :nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom