Хорор филмови

sakam da gledam horor filmovi ali posle imam stravda zaspijam.pred edna nedela go gldav hororot od Amitwil i seuste nokno vreme me lazat mornici osobeno zatoa sto znam deka filmot bese vistinska prikazna

nekjam ic horori ali ovoj e stvarno stvarno jak

photo_03.jpg

Хорор филмовите се закон. Најомилен жарн ми се... Сите хорори се добри. Добро, освен некои......

многу сакам да гледам хорор филм а нај омилениот филм ми е Dead Mean Walking

Најдобар хорор на сите времиња - The Exorcist
20 години го држеше првото место за најстрашен филм

John Doe напиша:
Пила 1,2,3
Ремек-дела
Леле стварно. Ама третиов дел не ми беше некако според очекувањето а првиот е стварно закон. Хорор трилер

Redovno gleam horror filmcinja , kako dnevna doza mi se :devil3: ...a inace omilen film mi e Stay Alive ...i taka..:)

Не се сеќавама на името мислам дека беше пројецт френисвил- сличен на блаир њитцх ама отпамет ме извади. Не спиев 3 дена после тоа од тсрав ууууу језив аствар.

го глеав hills have eyes,побизарна работа, амин!не е толку страшен колку што е одвратен!

луда сум по хорор филмови...дефинитивно најомилен жарн! навистина обожавам да гледам хорор филмови...
дефинитивно добри ...мммм...
Silent Hill
The Ring
Saw 1,2 & 3
The hills have eyes
The Texas Chainsaw Massacre
The Grudge 1 & 2
The Exorcist of Emily Rose
13 Ghosts ( ефекти :vozbud: )

и многу други само не ми текнуваат

луда сум по хорор филмови...дефинитивно најомилен жарн! навистина обожавам да гледам хорор филмови...
дефинитивно добри ...мммм...
Silent Hill
The Ring
Saw 1,2 & 3
The hills have eyes
The Texas Chainsaw Massacre
The Grudge 1 & 2
The Exorcist of Emily Rose
13 Ghosts ( ефекти :vozbud: )

и многу други само не ми текнуваат

gi imam ovie site gleano m i site se zakon ... inace ako sakas horori .. gledaj go "Feast" .. ke ti se svigja ... imam pogore slika staveno od filmot ..
isto i Hostel 1 i 2 .. ako ne si gi gledala !

Hostel ги имам гледано...добро али гадно некако неможам тоа да глеам...сечење и такви работи

Хостел 2 е добро филмче има заебани сцени, иначе Пила 1,2,3 ми е најдобар трилер-хорор филм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom