Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Абе брат за се има решение ако се сака се се можи го земаш клубот на 20 години а исто и салата на користење или си прајш нова сакаш со ЈПП сакаш приватна шо една сала за Циле и другите бизнисмени нека седнат лесно можи да се договорат а за владата нема шо да се збора праен е муабето 30 ако не и повеќе години од 1945 ние сме слепо црево во државата денар ебан не даден за капитален објект се е правено со самопридонес или општински пари сакаш во култура, спорт и било која инфраструктура

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Ништо во животот не е црно и бело и не е просто ко два и два како шо мислиш дека е. Лесно е за ова лесно е за она...
Едно да сфатиме треба, не е ни до ск ни до дуи ни до никој, самите како град си ги прајме сите проблеми. За куп проекти имам аплицирано, барано соработка, итн...ако нема интерес не те погледнува...не секој добронамерен кој сака да напрај нешто е желен на гладно срце да исплаќа провизи на голтари кои по некој партиски пазар се нашле на то место. Не сте свесни какви понуди за фестивали, патеки на Пелистер и шо не пропаднале од тие работи. Абе како еден локален политичар не се најде да се запни да напрат нешто, се е за вџеб.

Trpenie Gorance ke ima za brzo lev i desen
А капитенот ќе ослободи место за странец или пак ќе седи на клупа и го чуваме за одбрана и домашно првенство ?
Фала на одговорот Пелистерче со тапанче [emoji16] ќе ти велев и за среден ама ете танкосен ќе игра [emoji1787] шо вика нашиот :ај на пиво ама ко ќе донесат играчи и кој чекал дочекал оти реката ќе течи лај шо течеше ...

Ништо во животот не е црно и бело и не е просто ко два и два како шо мислиш дека е. Лесно е за ова лесно е за она...
Едно да сфатиме треба, не е ни до ск ни до дуи ни до никој, самите како град си ги прајме сите проблеми. За куп проекти имам аплицирано, барано соработка, итн...ако нема интерес не те погледнува...не секој добронамерен кој сака да напрај нешто е желен на гладно срце да исплаќа провизи на голтари кои по некој партиски пазар се нашле на то место. Не сте свесни какви понуди за фестивали, патеки на Пелистер и шо не пропаднале од тие работи. Абе како еден локален политичар не се најде да се запни да напрат нешто, се е за вџеб.

Далеку од просто и лесно но факт е дака ако се сака се се можи и муабето беше баш за тие шо бараат провизии ме само патеки ,фестивали или балон за фудбал туку дека никој ништо не прави а не само власта туку и опозицијата сите се исто лајно ко е прашање за Битола но не можи секогаш само ние да сме криви вистина мора прво да се почни од себе и од нас брат арно ама не можи да ме убедиш дека ако сакала власта па и некој газда да напрај нешто не можел без разлика на провизија и нати дај ми ко можат за тендерите во РЕК да се договорат можат и за сала многу е едноставна работата само да се сака па и свое име нека му клат на салата а не во 21 век да играме со топој за да се загрева па то во Косово го нема шо да прајме поќе муабет резил сме дно дна да не збораме за други работи ќе избегаме од темата оти пак ќе речам никој не е со искрени намери и да сака нешто вистина оти можи да излези на прес да речи еве толку јас давам сакам да прам сала да ми се обезбеди локација па да видиш дали нема да се нафатат и ќе прават проблеми или било кој да сака да го зема фудбалот шо знам пример толку ќе вложам па да видиш дали нема да му се дај ,работата е шо сите сакаат услуга за услуга а не да направат нешто во градот сите се ебани газиња само за профит и ќар дали реклама дали за данокот ,сликање итн...

А капитенот ќе ослободи место за странец или пак ќе седи на клупа и го чуваме за одбрана и домашно првенство ?
Ако си бега ќе ни напрај услуга најголема, ем промоција на Бели во прв тим кој ќе се доисчеличи ем ќе скрати со платата и ослободува позиција за странец.
Бели не би земал појќе од 1.5к а Мирко јади ко ништо 3к.
Со раскинување на Дајвис додатно ќе се ослободи буџетот.
Ако одиме според муабетот на Јовиќ во Само ракомет смета на Емилијан малку посериозно. Тоа според мене на лев бек не би донеле нов играч (освен ако го шутнат Дарко). Единствено во нареден период ако би добиле еден среден и еден десен бек.

@Xsago некни изваде можна постава за во иднина со мала корекција овај би бил составот со кој би настапиле за 23/24

Голман: Лесјак и Кизиќ
Лево крило: Атанасијевиќ и Кузманоски
Десно крило: Костески и Белистојаноски
Лев бек/Среден: Атанасијевиќ, Ѓорговски, Танковски, Сери, Кисум, Стеванович (или нов лев бек) и нов среден бек.
Десен бек: Петровиќ, Цехте и нов десен бек.
Пивот: Пешевски, Ѕверот и Ниелсен.

Ова се 19 играчи, тука ќе имаме плус еден голман и би се заокружил ростерот со 20 играчи (максимум 21 ако има екстра лев бек без Дарко да си оди шо чисто не верувам)

Фала на одговорот Пелистерче со тапанче [emoji16] ќе ти велев и за среден ама ете танкосен ќе игра [emoji1787] шо вика нашиот :ај на пиво ама ко ќе донесат играчи и кој чекал дочекал оти реката ќе течи лај шо течеше ...

Радович и Дејвис бегат 100%.

Od kade pa so tapance :eek:

Ако си бега ќе ни напрај услуга најголема, ем промоција на Бели во прв тим кој ќе се доисчеличи ем ќе скрати со платата и ослободува позиција за странец.
Бели не би земал појќе од 1.5к а Мирко јади ко ништо 3к.
Со раскинување на Дајвис додатно ќе се ослободи буџетот.
Ако одиме според муабетот на Јовиќ во Само ракомет смета на Емилијан малку посериозно. Тоа според мене на лев бек не би донеле нов играч (освен ако го шутнат Дарко). Единствено во нареден период ако би добиле еден среден и еден десен бек.

@Xsago некни изваде можна постава за во иднина со мала корекција овај би бил составот со кој би настапиле за 23/24

Голман: Лесјак и Кизиќ
Лево крило: Атанасијевиќ и Кузманоски
Десно крило: Костески и Белистојаноски
Лев бек/Среден: Атанасијевиќ, Ѓорговски, Танковски, Сери, Кисум, Стеванович (или нов лев бек) и нов среден бек.
Десен бек: Петровиќ, Цехте и нов десен бек.
Пивот: Пешевски, Ѕверот и Ниелсен.

Ова се 19 играчи, тука ќе имаме плус еден голман и би се заокружил ростерот со 20 играчи (максимум 21 ако има екстра лев бек без Дарко да си оди шо чисто не верувам)
pa ko ja gledam vaka ekipata .. nek nam se plasi liga sampiona poppo ima da iskinime so belistojanovski, sekoja cest za malio e igrac ne vikam ne ama treba da se brusi vo mkd liga i vo seha eve, ne vo ls
nema vrska ke me svatite deka hejtam ocekuvav pozvucni imina realno ama ete ocigledno nas ni e bitno mladite da igrat ajde ke vidime samo da ne bidi posle kako lanskata sezona vo le da sviri cela sala posle 3 utakmici

pa ko ja gledam vaka ekipata .. nek nam se plasi liga sampiona poppo ima da iskinime so belistojanovski, sekoja cest za malio e igrac ne vikam ne ama treba da se brusi vo mkd liga i vo seha eve, ne vo ls
nema vrska ke me svatite deka hejtam ocekuvav pozvucni imina realno ama ete ocigledno nas ni e bitno mladite da igrat ajde ke vidime samo da ne bidi posle kako lanskata sezona vo le da sviri cela sala posle 3 utakmici
100% нема да добива шанса во лига шампиони единствено за одмор краток на Котески или доколку има исклучувања (Цехте целќа сезона на крило изигра хахаха оти да не и кај нас да не го користат).
Ако го донесат Бели да тој ќе биде за во сепер лига или евентуално ако постои СЕХА.

Васе, преодниот рок не е завршен. Суси, Хосни, Хененберг, Велковски, Куковски значи 5 бека заминаја а еден е донесен. Нема теоретска шанса вака да остани. Плус највероватно Дејвис и можно е еден од Стевановиќ или Сери да си оди. Претпоставувам со сите овие заминувања се прај ослободување на буџетот и простор за нови играчи. Факт е дека или тешко одат преговорите или па ќе објават 3/4-ца наеднаш :D
Паркингот крајот на август готов ќе бил, друго всала од тоалети соблекувални се е откорнато се прат нови од корен. Ново осветлување во ходниците, се чисти генералка цела сала.

Васе, преодниот рок не е завршен. Суси, Хосни, Хененберг, Велковски, Куковски значи 5 бека заминаја а еден е донесен. Нема теоретска шанса вака да остани. Плус највероватно Дејвис и можно е еден од Стевановиќ или Сери да си оди. Претпоставувам со сите овие заминувања се прај ослободување на буџетот и простор за нови играчи. Факт е дека или тешко одат преговорите или па ќе објават 3/4-ца наеднаш :D
Паркингот крајот на август готов ќе бил, друго всала од тоалети соблекувални се е откорнато се прат нови од корен. Ново осветлување во ходниците, се чисти генералка цела сала.
Се заубај времето да не пукни некоја бомба денес утре [emoji16]

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Се заубај времето да не пукни некоја бомба денес утре [emoji16]

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Време е! Обично во среди пишат "среќен ден" :ROFLMAO: :D
П.С

Ме потсети ова ко ја освојвме титулата и пред Епинал со реисо ко ги чекавме....

А тек замислете шо ќе биди ако освојме ЛШ...Еј Колен Колен....Замисли;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom