- Член од
- 4 мај 2020
- Мислења
- 590
- Поени од реакции
- 912
Meni A1 ne radi probleme, daj tu jednu "Cloud listu" za koju kazes da A1 radi probleme posalji u moj PP...Да, исто и А1.
Lijepo cu ti odgovoriti i napraviti screenshot te liste...
Meni A1 ne radi probleme, daj tu jednu "Cloud listu" za koju kazes da A1 radi probleme posalji u moj PP...Да, исто и А1.
A1 и tv.nova-iptv.comMeni A1 ne radi probleme, daj tu jednu "Cloud listu" za koju kazes da A1 radi probleme posalji u moj PP...
Lijepo cu ti odgovoriti i napraviti screenshot te liste...
Mislio sam najvise na to da pomognem @Deus sa nekom listom koju moze da gleda na Telekom (MK) pa ako znate server koji zasigurno "sljaka" u MK sa m3u listom da mu se pomogne.A1 и tv.nova-iptv.com
Прегледај го приврзокот 381174
STB Emu, Ott Navigator, Tivimate никако не може да се гледа, не може да се вчита адресата.
На ПЦ со ВПН:
Прегледај го приврзокот 381176
Пробано и преку телеком, иста ситуација.
Ima kako nema ,prijatelju u Makedoniji ubacijo u Smart Iptv aplikaciju na Samsungu bas mu lepo sljakaju kanali.Sad sto vi forsirate i silujete par servera do bez svesti je vec druga prica.Mislio sam najvise na to da pomognem @Deus sa nekom listom koju moze da gleda na Telekom (MK) pa ako znate server koji zasigurno "sljaka" u MK sa m3u listom da mu se pomogne.
LP
e @kenush@ a ko to siluje par servera?Ima kako nema ,prijatelju u Makedoniji ubacijo u Smart Iptv aplikaciju na Samsungu bas mu lepo sljakaju kanali.Sad sto vi forsirate i silujete par servera do bez svesti je vec druga prica.
Neces ni videti jer znam kako ce server zavrsit.Samo naveo da moze i da rade m3u liste na MK Telekomu.e @kenush@ a ko to siluje par servera?
Nije ti opaska na mijestu tek toliko bez dalje argumentacije.
A ipak nevidim u tvom tekstu kako da pomognem(o) kolegi Deusu sto je bilo i ostalo moje osnovno pitanje.
LP
Bas budem sa probalMeni verzija 8.0.9 radi na Android TV, a najnovija 8.1.9 ne ...
Verzija 8.1.9 radi na sony android tvZna li netko modificirati android aplikacije? Situacija je sljedeća, radi se o vstro playeri koji radi samo na mecool android boxevima, e sad kako ju modificirati da ne provjerava marku uređaja na koji se instalira? Instalirao bih ga na Teslu android Tv i na tcl Google Tv
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vs.vsplayer
8.1.9A jel rade VOD i Catch-UP.
Успеав со FoxyIPTV плеер на LG со Location UK. Доброто е што скоро сите програми ги отвора, лошото е што е демо верзија за 5 дена. Доколку имате некој предлог за сличен слободен плеер кој се поврзува со MAC адресата со телевизорот, може да ми препорачате. Инаку, не е голема сума за претплата ама малку сум скептичен за непроверени апликации и сајтовиДа, исто и А1.