ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 139 67,1%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 14,0%

• Вкупно гласачи
    207

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.060
Поени од реакции
9.451
Temava e VMRO, turete im pepel na komunjari i sl. zabegotini.

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.005
Сте заминале покрај ВМРО.

Ајде да погодиме кои ќе гласаат за уставни измени.
Автоматски споено мислење:

Да ги потсетам и за 27ми април. Со прст не мрднаа да ги ослободат луѓево.

Последно уредено:
Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
2.792
Темата е ДПНЕ. ВМРО нема врска со таа партија.

Па да не е така немаше да ви биде Мицкоски толкава преокупација. Ебаве привезокот. Добивте по некоја советничка фотеља, и одма издишавте. Не дај боже да добиете по некоја директорска, со шофер, секретарка и ингеренции. Нема да сакате да излезете од канцеларија.
Еве каде имаш пишано дека добиле советнички места. Небаре Шпицниот лично им ги дал.

Баш така. Да беа локалните избори парламентарни, Левица ќе имаше 6 пратеници.
Да имаше баба крила авион ќе беше.

Последно уредено:
Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Еве каде имаш пишано дека добиле советнички места. Небаре Шпицниот лично им ги дал.

Да имаше баба крила авион ќе беше.
Каде во тоа што си го цитирал е споменат Мицкоски?

Анкети не ви чинат, избори не ви чинат. Нема проблем, ќе делиме пратеници по лична желба на нереализирани бивши членови на ВМРО и СДСМ. :D

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
2.792
Каде во тоа што си го цитирал е споменат Мицкоски?

Анкети не ви чинат, избори не ви чинат. Нема проблем, ќе делиме пратеници по лична желба на нереализирани бивши членови на ВМРО и СДСМ. :D
Кој рече дека избори не чинат. Ајде ако ви стиска излезете на избори. Или сеуште чекате од Калето да ви одобрат или да направите уште 20 наштелувани анкети за да ги убедите вашите членови да се кандисаат да ви излезат на избори.

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.005
Ете лидерот ќе оди на средба со премиерот. Ќе се усере или да?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.370
Сте заминале покрај ВМРО.

Ајде да погодиме кои ќе гласаат за уставни измени.

Да ги потсетам и за 27ми април. Со прст не мрднаа да ги ослободат луѓево.
Nikoj ili barem ne jas ne go favoriziram VMRO, posebno ne ova sega, naprotiv mnogu pati imam napisano deka ova sega e SDSM za siromasni.
Za se si ima pricini i posledici. Glavniot muabet tuka na sarenite kurtoni na vremeto bese deka treba da se evropeizira, da se reformira bla bla bla.
E pa ete evropeizorano e i reformirano ? Sto nesto ne vi e po kef sega, ne ispadna kako sto si planiravte. Jbg, mnogu zal mi e ali trebase na toa da se misli pred sarenite sranja, sega malce kasno e.
No od druga strana nekoj da gi velica Levica, tie sareni gomna kako bog i batina, treba vo najmala raka da e nenormalen, oti stvarno ne mi teknuva podobar izgovor za da nekoj se lozi na niv. Ili treba da si nenormalen ili da si saren kurton sto ti e vo najmala raka edno te isto.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Кој рече дека избори не чинат. Ајде ако ви стиска излезете на избори. Или сеуште чекате од Калето да ви одобрат или да направите уште 20 наштелувани анкети за да ги убедите вашите членови да се кандисаат да ви излезат на избори.
Вакви бевте и пред локални, па после ве снема...
Ете лидерот ќе оди на средба со премиерот. Ќе се усере или да?
Математички прецизно ќе пресмета дека е најдобро да нема став на било која тема.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
2.792
Вакви бевте и пред локални, па после ве снема...
Кај да бидат, јас на Левица не сум член. Сите советници на Левица активно учествуваат во работите на советите и секој ден се открива по некое срање на коалицијат СДС/ДПНЕ/ДУИ на локално ниво.

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.005
Nikoj ili barem ne jas ne go favoriziram VMRO, posebno ne ova sega, naprotiv mnogu pati imam napisano deka ova sega e SDSM za siromasni.
Za se si ima pricini i posledici. Glavniot muabet tuka na sarenite kurtoni na vremeto bese deka treba da se evropeizira, da se reformira bla bla bla.
E pa ete evropeizorano e i reformirano ? Sto nesto ne vi e po kef sega, ne ispadna kako sto si planiravte. Jbg, mnogu zal mi e ali trebase na toa da se misli pred sarenite sranja, sega malce kasno e.
No od druga strana nekoj da gi velica Levica, tie sareni gomna kako bog i batina, treba vo najmala raka da e nenormalen, oti stvarno ne mi teknuva podobar izgovor za da nekoj se lozi na niv. Ili treba da si nenormalen ili da si saren kurton sto ti e vo najmala raka edno te isto.
Ложењето на левица е ради говорите на Апасиев, иначе кур знае народов кој членува во левица. За неупатените Левица = Апасиев и тоа секако е погубно за таа партија.

На тема дпмне, кога имаа залет со локалните избори они се посраа до коска.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Кај да бидат, јас на Левица не сум член. Сите советници на Левица активно учествуваат во работите на советите и секој ден се открива по некое срање на коалицијат СДС/ДПНЕ/ДУИ на локално ниво.
Значи исто толку успешно ќе работите на на државно ниво, и ќе откривате секој ден по некое срање на коалицијата СДС/ДПНЕ/ДУИ. Убаво е да се видат луѓе со толку големи амбиции и цели.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
2.792
Значи исто толку успешно ќе работите на на државно ниво, и ќе откривате секој ден по некое срање на коалицијата СДС/ДПНЕ/ДУИ. Убаво е да се видат луѓе со толку големи амбиции и цели.
Принципот на злоупотреба на европското знаменце ДПНЕ да не го разоткри или дремеа како стрини.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Принципот на злоупотреба на европското знаменце ДПНЕ да не го разоткри или дремеа како стрини.
Принципот на злоупотреба на европското знаменце е стар, исто колку што се стари правилата за закони со европско знаменце. ВМРО-ДПМНЕ го има користено тој принцип, многу пати додека беше на власт. Тоа што мислите дека сте ја откриле Америка, говори колку немате поим од политика.

Притоа, побитно е дека законите вчера поминаа, така да, ниту сте разоткриле, ниту сте спречиле нешто.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
2.792
Принципот на злоупотреба на европското знаменце е стар, исто колку што се стари правилата за закони со европско знаменце. ВМРО-ДПМНЕ го има користено тој принцип, многу пати додека беше на власт. Тоа што мислите дека сте ја откриле Америка, говори колку немате поим од политика.

Притоа, побитно е дека законите вчера поминаа, така да, ниту сте разоткриле, ниту сте спречиле нешто.
Законите и така ќе поминеа затоа што тоа го поддржа ДПНЕ. Да беа ДПНЕ вистинска опозиција, а не се, со своите 44 пратеници имаше наопаку да го превртат собранието а не да дремат во салата и да си земаат дневници.

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.005
Законите и така ќе поминеа затоа што тоа го поддржа ДПНЕ. Да беа ДПНЕ вистинска опозиција, а не се, со своите 44 пратеници имаше наопаку да го превртат собранието а не да дремат во салата и да си земаат дневници.
ООоо чоек дај јади го сендвичот од Вучич. Ќе ти го пратам по карго малку мувлосан ама ништо нема да ти биде.

Фокусот треба да биде на средбата меѓу лидерот и премиерот. Ова најверојатно му е последна шанса да покаже нешто лидерско.

Kajgana Shop

На врв Bottom