Сте заминале покрај ВМРО.Temava e VMRO, turete im pepel na komunjari i sl. zabegotini.
Темата е ДПНЕ. ВМРО нема врска со таа партија.Temava e VMRO, turete im pepel na komunjari i sl. zabegotini.
Еве каде имаш пишано дека добиле советнички места. Небаре Шпицниот лично им ги дал.Па да не е така немаше да ви биде Мицкоски толкава преокупација. Ебаве привезокот. Добивте по некоја советничка фотеља, и одма издишавте. Не дај боже да добиете по некоја директорска, со шофер, секретарка и ингеренции. Нема да сакате да излезете од канцеларија.
Да имаше баба крила авион ќе беше.Баш така. Да беа локалните избори парламентарни, Левица ќе имаше 6 пратеници.
Каде во тоа што си го цитирал е споменат Мицкоски?Еве каде имаш пишано дека добиле советнички места. Небаре Шпицниот лично им ги дал.
Автоматски споено мислење:
Да имаше баба крила авион ќе беше.
Кој рече дека избори не чинат. Ајде ако ви стиска излезете на избори. Или сеуште чекате од Калето да ви одобрат или да направите уште 20 наштелувани анкети за да ги убедите вашите членови да се кандисаат да ви излезат на избори.Каде во тоа што си го цитирал е споменат Мицкоски?
Анкети не ви чинат, избори не ви чинат. Нема проблем, ќе делиме пратеници по лична желба на нереализирани бивши членови на ВМРО и СДСМ.
Nikoj ili barem ne jas ne go favoriziram VMRO, posebno ne ova sega, naprotiv mnogu pati imam napisano deka ova sega e SDSM za siromasni.Сте заминале покрај ВМРО.
Ајде да погодиме кои ќе гласаат за уставни измени.
Автоматски споено мислење:
Да ги потсетам и за 27ми април. Со прст не мрднаа да ги ослободат луѓево.
Вакви бевте и пред локални, па после ве снема...Кој рече дека избори не чинат. Ајде ако ви стиска излезете на избори. Или сеуште чекате од Калето да ви одобрат или да направите уште 20 наштелувани анкети за да ги убедите вашите членови да се кандисаат да ви излезат на избори.
Математички прецизно ќе пресмета дека е најдобро да нема став на било која тема.Ете лидерот ќе оди на средба со премиерот. Ќе се усере или да?
Кај да бидат, јас на Левица не сум член. Сите советници на Левица активно учествуваат во работите на советите и секој ден се открива по некое срање на коалицијат СДС/ДПНЕ/ДУИ на локално ниво.Вакви бевте и пред локални, па после ве снема...
Ложењето на левица е ради говорите на Апасиев, иначе кур знае народов кој членува во левица. За неупатените Левица = Апасиев и тоа секако е погубно за таа партија.Nikoj ili barem ne jas ne go favoriziram VMRO, posebno ne ova sega, naprotiv mnogu pati imam napisano deka ova sega e SDSM za siromasni.
Za se si ima pricini i posledici. Glavniot muabet tuka na sarenite kurtoni na vremeto bese deka treba da se evropeizira, da se reformira bla bla bla.
E pa ete evropeizorano e i reformirano ? Sto nesto ne vi e po kef sega, ne ispadna kako sto si planiravte. Jbg, mnogu zal mi e ali trebase na toa da se misli pred sarenite sranja, sega malce kasno e.
No od druga strana nekoj da gi velica Levica, tie sareni gomna kako bog i batina, treba vo najmala raka da e nenormalen, oti stvarno ne mi teknuva podobar izgovor za da nekoj se lozi na niv. Ili treba da si nenormalen ili da si saren kurton sto ti e vo najmala raka edno te isto.
Значи исто толку успешно ќе работите на на државно ниво, и ќе откривате секој ден по некое срање на коалицијата СДС/ДПНЕ/ДУИ. Убаво е да се видат луѓе со толку големи амбиции и цели.Кај да бидат, јас на Левица не сум член. Сите советници на Левица активно учествуваат во работите на советите и секој ден се открива по некое срање на коалицијат СДС/ДПНЕ/ДУИ на локално ниво.
Принципот на злоупотреба на европското знаменце ДПНЕ да не го разоткри или дремеа како стрини.Значи исто толку успешно ќе работите на на државно ниво, и ќе откривате секој ден по некое срање на коалицијата СДС/ДПНЕ/ДУИ. Убаво е да се видат луѓе со толку големи амбиции и цели.
Принципот на злоупотреба на европското знаменце е стар, исто колку што се стари правилата за закони со европско знаменце. ВМРО-ДПМНЕ го има користено тој принцип, многу пати додека беше на власт. Тоа што мислите дека сте ја откриле Америка, говори колку немате поим од политика.Принципот на злоупотреба на европското знаменце ДПНЕ да не го разоткри или дремеа како стрини.
Законите и така ќе поминеа затоа што тоа го поддржа ДПНЕ. Да беа ДПНЕ вистинска опозиција, а не се, со своите 44 пратеници имаше наопаку да го превртат собранието а не да дремат во салата и да си земаат дневници.Принципот на злоупотреба на европското знаменце е стар, исто колку што се стари правилата за закони со европско знаменце. ВМРО-ДПМНЕ го има користено тој принцип, многу пати додека беше на власт. Тоа што мислите дека сте ја откриле Америка, говори колку немате поим од политика.
Притоа, побитно е дека законите вчера поминаа, така да, ниту сте разоткриле, ниту сте спречиле нешто.
ООоо чоек дај јади го сендвичот од Вучич. Ќе ти го пратам по карго малку мувлосан ама ништо нема да ти биде.Законите и така ќе поминеа затоа што тоа го поддржа ДПНЕ. Да беа ДПНЕ вистинска опозиција, а не се, со своите 44 пратеници имаше наопаку да го превртат собранието а не да дремат во салата и да си земаат дневници.