- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.095
- Поени од реакции
- 2.925
Чекај ме и мене едно селфи да направиме, ќе ни треба за НАТО пензија.И јас бев со нив, набрзо ќе пуштам една слика со мене во реонот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај ме и мене едно селфи да направиме, ќе ни треба за НАТО пензија.И јас бев со нив, набрзо ќе пуштам една слика со мене во реонот.
И јас бев со нив, набрзо ќе пуштам една слика со мене во реонот.
Не само тоа, изгледа Белогород е бајаги широк регион, што зафаќа делови во Украина. А ако пуштам селфи, ќе зафаќа и делови од Македонија.Три пати ги умреа до сега. Де веднаш ги потепале, де вечерта ги чистеле, де сабајлево ги избркале. Изгледа само на твитер ги умираат.
Шо дрога се зема за свесно да отидеш во сигурна смрт?Екскурзијата се продолжила уште некој ден изгледа. Си поставиле и минофрлачи.
Овие се исти како тие гревовите што лани се сликаа со пограничниот столб. Го скапаа од шетање столбот по цела Украина.Не само тоа, изгледа Белогород е бајаги широк регион, што зафаќа делови во Украина. А ако пуштам селфи, ќе зафаќа и делови од Македонија.
За жал за тие девет минути (колку што на другиве им требало да стигнат), „освојувачите“ едноставно не стигнале да организираат референдуми за независност.кога ќе прогласат република за освојувањето на овие две села?
Тие велешаните многу незгодни се.Еве ти кажувам со време за да нема плачки после. Немој да се чудиш ако на крај овој испадне некој велешанец! Вака на трамповци еден тон пари направија..![]()
Оваа пократка и од Крушевскатаа таман Цитро прогласи република.
Пази се Ковачевски..Трпението на опшеството попушта, вау...Кога го мена името твојот претходник Заев, овој храбар воин дома си седеше по папучи и си пиеше млекце со Краш, и му пцуеше на телевизија.Сакам да му порачам на Ковачевски да не си игра со трпението на народот и да не го уништува македонскито идентитет и да го распродава, затоа што за неколку месеци сето ова ќе заврши, ќе имаме техничка влада и избори.
Чекај, за Бахмут кога му требаше година ипол, Белогород е поголем, значи кај и да е 2030-2050 ќе ги исчистат, имаме време...Не само тоа, изгледа Белогород е бајаги широк регион, што зафаќа делови во Украина. А ако пуштам селфи, ќе зафаќа и делови од Македонија.