Црн список на анти-државни бизнис елементи во Македонија

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.704
Поени од реакции
9.307
На Перутнина поголемите салами - иако фабрички на опаковката има МК јазик и AL/KS јазик, на белата декларација залепена од „нашиве“ има само на албански.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
На Перутнина поголемите салами - иако фабрички на опаковката има МК јазик и AL/KS јазик, на белата декларација залепена од „нашиве“ има само на албански.
Од пусти страв од инспекција лепат двојни лепенки.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.452
Поени од реакции
84.865
temata e za antidrzavni biznisi, ne e za tie shto ti se obrakat na Albanski jazik...
90+ посто се неалбанци во општината

Но, сепак, нека ми се обраќаат како сакаат. Јас го постував тука тој случај само за да знаат сите, а не да ги казнат.
Она што барам да се казни, е случајот со KFC.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Немој само да барате кривица у политичарите што некој рандом кретени ги учат децата дека треба соживот да градат и да не се делат по верска и етничка основа

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.136
Zas vo Albania koga albancite se autoktoni vo ovie mesta ?
Знаеш кој има потреба непрестано да нагласува нешто, како вие со вашава измислена автохтоност, така ?

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Немој само да барате кривица у политичарите што некој рандом кретени ги учат децата дека треба соживот да градат и да не се делат по верска и етничка основа
politicharite ja kreiraat narativata pobratime, narodot samo sledi kao glupa ovca. za da nekoj random kreten uchi na sozivot, mora da e dozvoleno a bogami i forsirano od institucii.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.497
Поени од реакции
3.714
Zas vo Albania koga albancite se autoktoni vo ovie mesta ?
Едно село во Македонија најди што има име со корен во албанскиот јазик. Напротив ние сме автохтони и тука и во Албанија, пола албански села и градови се со македонски имиња.

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
politicharite ja kreiraat narativata pobratime, narodot samo sledi kao glupa ovca. za da nekoj random kreten uchi na sozivot, mora da e dozvoleno a bogami i forsirano od institucii.
Кој политичар ги тера Ѓорчевчани да прескокнат 50 тезги што ги држат Македонци на пазар и да купат од шконови?Кој политичар ги тера да ги скокнат Тинекс и Стокомак и да пазарат у Кипер?Кој ги тера Рептил Маркет у населба со 100% Македонско население да запослат шкон без никаква потреба? Кој ја натера керка му на комшијава да му роди дете на шљунга шо продава маски за мобилни на тезга на пазарче? Само вие тешете се дека политичарите се криви

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Кој политичар ги тера Ѓорчевчани да прескокнат 50 тезги што ги држат Македонци на пазар и да купат од шконови?Кои политичар ги тера да ги скокнат Тинекс и Стокомак и да пазарат у Кипер?Кој ги тера Рептил Маркет у населба со 100% Македонско население да запослат шкон без никаква потреба?
Кој ги тера СДС и ДПНЕ да седат во скутот на ДУИ?

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Кој ги тера СДС и ДПНЕ да седат во скутот на ДУИ?
Пријателе,кур ме боли кој ги тера.Јас гледам дека пола дуќани на главна у Ѓорче се шипурки,а Македонци тоа им го овозможуваат,тоа ме интересира мене, на терен шо се дешава

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Пријателе,кур ме боли кој ги тера.Јас гледам дека пола дуќани на главна у Ѓорче се шипурки,а Македонци тоа им го овозможуваат,тоа ме интересира мене, на терен шо се дешава
А што има тоа врска со темава? Ако тие луѓем чесно си издаваат фискални сметки и плаќаат данок. Олади малку со шовинизмот.

Kajgana Shop

На врв Bottom