- Член од
- 20 април 2023
- Мислења
- 988
- Поени од реакции
- 2.430
im go kazav na izbori mamicata nivna prodadenaТоа да му го кажеш на давајгазите од СДС и ДПНЕ. Благодарение на нив ова ни се случува.
im go kazav na izbori mamicata nivna prodadenaТоа да му го кажеш на давајгазите од СДС и ДПНЕ. Благодарение на нив ова ни се случува.
Ќе треба пак да им го кажеш в година. И на локалните во 2025.im go kazav na izbori mamicata nivna prodadena
Од пусти страв од инспекција лепат двојни лепенки.На Перутнина поголемите салами - иако фабрички на опаковката има МК јазик и AL/KS јазик, на белата декларација залепена од „нашиве“ има само на албански.
Zas vo Albania koga albancite se autoktoni vo ovie mesta ?temata e za antidrzavni biznisi, ne e za tie shto ti se obrakat na Albanski jazik...
Од кога се автохтони, од 1952Zas vo Albania koga albancite se autoktoni vo ovie mesta ?
90+ посто се неалбанци во општинатаtemata e za antidrzavni biznisi, ne e za tie shto ti se obrakat na Albanski jazik...
Знаеш кој има потреба непрестано да нагласува нешто, како вие со вашава измислена автохтоност, така ?Zas vo Albania koga albancite se autoktoni vo ovie mesta ?
politicharite ja kreiraat narativata pobratime, narodot samo sledi kao glupa ovca. za da nekoj random kreten uchi na sozivot, mora da e dozvoleno a bogami i forsirano od institucii.Немој само да барате кривица у политичарите што некој рандом кретени ги учат децата дека треба соживот да градат и да не се делат по верска и етничка основа
Едно село во Македонија најди што има име со корен во албанскиот јазик. Напротив ние сме автохтони и тука и во Албанија, пола албански села и градови се со македонски имиња.Zas vo Albania koga albancite se autoktoni vo ovie mesta ?
Кој политичар ги тера Ѓорчевчани да прескокнат 50 тезги што ги држат Македонци на пазар и да купат од шконови?Кој политичар ги тера да ги скокнат Тинекс и Стокомак и да пазарат у Кипер?Кој ги тера Рептил Маркет у населба со 100% Македонско население да запослат шкон без никаква потреба? Кој ја натера керка му на комшијава да му роди дете на шљунга шо продава маски за мобилни на тезга на пазарче? Само вие тешете се дека политичарите се кривиpoliticharite ja kreiraat narativata pobratime, narodot samo sledi kao glupa ovca. za da nekoj random kreten uchi na sozivot, mora da e dozvoleno a bogami i forsirano od institucii.
Кој ги тера СДС и ДПНЕ да седат во скутот на ДУИ?Кој политичар ги тера Ѓорчевчани да прескокнат 50 тезги што ги држат Македонци на пазар и да купат од шконови?Кои политичар ги тера да ги скокнат Тинекс и Стокомак и да пазарат у Кипер?Кој ги тера Рептил Маркет у населба со 100% Македонско население да запослат шкон без никаква потреба?
Пријателе,кур ме боли кој ги тера.Јас гледам дека пола дуќани на главна у Ѓорче се шипурки,а Македонци тоа им го овозможуваат,тоа ме интересира мене, на терен шо се дешаваКој ги тера СДС и ДПНЕ да седат во скутот на ДУИ?
А што има тоа врска со темава? Ако тие луѓем чесно си издаваат фискални сметки и плаќаат данок. Олади малку со шовинизмот.Пријателе,кур ме боли кој ги тера.Јас гледам дека пола дуќани на главна у Ѓорче се шипурки,а Македонци тоа им го овозможуваат,тоа ме интересира мене, на терен шо се дешава