- Член од
- 4 ноември 2017
- Мислења
- 2.200
- Поени од реакции
- 4.171
Добро де, тоа е реалноста. Малку луѓе беа. Не бегам од тоа. Не одеа комити, само некои ентузијасти што имаше. Само сакам да кажам да не се нема двојни аршини. Ако овие што правеле е неприфатливо, и овој што правел треба да биде неприфатливо. Се пренесува дека гаѓал тренер на противничка екипа со шише. Кај е револтот за тоа? Да не се гледа пристрасно.БооооооОооооОоООооо дури 9 души бевте за брендот? Па вас не заслужвајте ни јајца да ви покажва, треба да сте среќни шо барем некој ви обрнал внимание.
Губевте од прва до последна минута. Минатата, скоро сите тука рекоа дека Начевски и Николов суделе во ваша полза. Видете ги постовите назад, ќе видите дека е така. Дека сами викавте дека сте имале помош од судиите. Тука имаше некои сомнителни одлуки за Вардар, две во последните пет минути, мислам. Танковски беше едната, другата не ми текнува. Ама по прегледување на снимката, мене ми делуваше дека може да не се судат, дека немаш контакт. А колку што памтам, не памтам да видов пенал за Вардар, ниеден, и на крај тоа грабеж беше со Стоилов. Овој Суси треба да седи таму, он му се стрча, а овој уште ја држеше топката, ја немаше изведно. И после прегледување на снимката, пак ви ја дадоа. А тоа беше за чисти 2 минути.
Ич не сте објективни.
Последно уредено: