Реално беше прашање на време.Во М експрес се претвори темава
Го подржуваш НАТО а за аватар си го стајл Тито?Која извртена логика???Ако сакаш да ти премотам напред па ти извлекувај заклучоци:
Ќе ја изгуби војната и ќе погине, или во најдобар случај за него ќе заврши на трибунал.
nikogash porano ne sme bile svedeni na vakvi lidercinja beta mazjachinja, nikogash. ovaa partija mora da zamine vo istorijata.Смели зборови за човек кој нема контрола на тоа што се случува во границите на неговата државата.
Meѓународни правила треба да рече ако сака да е барем точен....пошто западниот свет не се базира на право туку на правила кои ги воспоставува се знае кој.Смели зборови за човек кој нема контрола на тоа што се случува во границите на неговата државата.
Temata se svede na gnojot severdjanski i malcinstvata od edna strana i Makedoncite od druga. Ocekuvano bi rekolВо М експрес се претвори темава
Логично е, пошто има лапано/лапа пари од Сорос и компанија. Овие, на чело со Пендаровски, се секташи.Смели зборови за човек кој нема контрола на тоа што се случува во границите на неговата државата.
Да, се голта доста пропаганда. А се знае кој е мастер на пропагандата… Ако не веруваш види ја војната во Сирија. Во што беше убеден на почетокот и што излезе на крајот.Што има врска ова со тоа јас што зборам. Парадата е баш тоа, парада. Колку и што имало не е ни битно дали сто тенкови или два. Муабетот ми е што тука се измислуваат факти за нешто што се случило буквално вчера.
Среќа што ликов си ја покачи платата, оти во спротивно би требало да се отсели од „севернава„.Смели зборови за човек кој нема контрола на тоа што се случува во границите на неговата државата.
Чекај, ќе биде интересно ако дојде Трамп и го расформира НАТО. Русија ќе може да се прошета низ источна Европа.Се арно, само мене ме интересира каква парада може да направи „Нашата Земја“?
Има останато некое воено возилце, или да го бараме Емин да состави конзерва како од Mad Max?
ti najde da komentiras, klasicen degen sto drka na hrvatska i united, umren starec ist kako ekipata sto navivas, gledam go butna grujo i odlicno trgna rabotata za da vlezeme u evropska unija so tvoite politicki analizi koi gi serese. Ebate kurtonot severdzanski.Значи ти успеа од парадата да увидиш дека готова е Русија. Секоја чест, тебе ти е место во некој think tank. Ретко се гледа таква способност за политичка анализа.
Русија според бројачот од форумов снема ракети уште во Март лани, а персијците беа при крај со дронови и работата беше врвка.Чекај, ќе биде интересно ако дојде Трамп и го расформира НАТО. Русија ќе може да се прошета низ источна Европа.
600 авиони до сега се донирани на Украина и над 3000 тенкови. Да не зборуме колку друга опрема. Тоа се неколку источноевропски армии уништени, и една западноевропска на пат да биде уништена… и пази, сме измислувале факти, не се запрашуваат како завршила опремата доволна да наоружи неколку армии. Но ок, секој со својот капацитет на резонирање.
Ботом лајн, Русија снемува опрема, снемува тенкови. Да видиме сега како ќе се справат против Руси наоружани со ашови, наспроти супериорните западни оружја.