Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има некој информација дали почнаа да закажуваат нови интервјуа за државјанство ? Дали амбасадата Скопје или Софиа? Бидејќи има муабети веќе повеќе од 8 месеци немало нови термини.
I gave on 17.03 additional papers,on 13.04 turned to positive.Still waiting for decisionhello,
this friday i submitted adittional documents that were required in order to keep going with the preocedure. is there anyone else who has passed this phase? how long it takes until the next change of status?
thank you
Where do you find those adittional documents, im in need to keep the procedure, but don’t know where to ask or to lookhello,
this friday i submitted adittional documents that were required in order to keep going with the preocedure. is there anyone else who has passed this phase? how long it takes until the next change of status?
thank you
Nekoj pomos?Zdravo ekipo. Bev na intevju dekemvri 2021 vo Bitola a brojce dobiv 30 maj 2022. Sega mi se vrateni dokumentite i mi barat poteklo da dostavam dopolnitelni dokumenti. Nekoj so isto iskustvo da mi pomogne kaj mozam da pobaram edno drugo?
Vo Skopje vo ambasada da, jas imam termin za 11.05 a se javiv pred edna nedela.Има некој информација дали почнаа да закажуваат нови интервјуа за државјанство ? Дали амбасадата Скопје или Софиа? Бидејќи има муабети веќе повеќе од 8 месеци немало нови термини.
Како дозна дека ти се вратени документите? Од Битола ти се јавија да ти кажат?Zdravo ekipo. Bev na intevju dekemvri 2021 vo Bitola a brojce dobiv 30 maj 2022. Sega mi se vrateni dokumentite i mi barat poteklo da dostavam dopolnitelni dokumenti. Nekoj so isto iskustvo da mi pomogne kaj mozam da pobaram edno drugo?
Jas se javiv vo BitolaКако дозна дека ти се вратени документите? Од Битола ти се јавија да ти кажат?
Јас бев Август 2021 на интервју, Фебруари однесов стар документ, ми кажаа да се јавам за 3 месеци да ми кажат дали стигнало ново бројче или го продолчуваат старото