Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утепа се сам сс гиф.
...дали си крстен во црква или подобро дали си имал сега бргу дома крштевка? ако Да, зошто си го сторил тоа, под претпоставка дека си христијанин, ако си муслиман тогаш све е одговорено, немој да се мачиш!Утепа се сам сс гиф.
Ти што глеаш? Ја глеам Исус оди а позади њега офце. Сам даваш слику дека исусови следбеници су офце.
Идемо друг доказ.
Ајде
дали си крстен во црква или подобро дали си имал сега бргу дома крштевка? ако Да, зошто си го сторил тоа, под претпоставка дека си христијанин
Дајте бе барем едн доказ дека воскреснаја. Едн. Ајде чекам.
Бебе сам бија, алооо. Како да се спротиставу на тој....дали си крстен во црква или подобро дали си имал сега бргу дома крштевка? ако Да, зошто си го сторил тоа, под претпоставка дека си христијанин, ако си муслиман тогаш све е одговорено, немој да се мачиш!
Море глуп, не збору дека христијанстфо е зло и не сам хинду. Само ви се чуду што веруете у приказне за мали деца.Тој е хинду бог на форумов, гледа Боливуд серии (со 60.000 епизоди) во кои протагонистот - херој, ја силува својата онесвестена 12 something жена (11се годишна +некој 3 месеци), а после ги збира и другарите да и навалат. Цела Европа ќе ја преобрати, ќе ни каже и докаже како Христијанството е Зло и ќе не навлече на намасте секти. Хинду е добрината, сигурно во бело се носи и ретко се капи, ако воопшто.
Тури му пепел на ваквите.
Море глуп, не збору дека христијанстфо е зло и не сам хинду. Само ви се чуду што веруете у приказне за мали деца.
Да беше едн бог и реалан како што викате, немаше едни да фарбаф јајца, други да печеф ќурку, трети да не едеф сфинско, а четфрти да обожуеф краву.
Еве и до тебе прашање, да беше роден у Џибути, дали ке беше просфетлен византиски православан христијани?