- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 1.080
- Поени од реакции
- 1.937
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со оваа волотилност, повеќе е Buy today, Sell today maybe tomorrow.
Интел денес растури, 40% добивка за еден ден.
Ја не мислам дека кризава ја забави идеата, туку претходната криза ја создаде. Некој поверува дека грото од луѓето уживаат да функционираат онлајн, физички изолирани и да се социјализираат ко дебили. Ама ете не било тоа толку раширено.
Колку и да е фаил тој проект, сепак мислам дека мета е потценета. Не дека отиде all in на таа идеа, нивните core продукти си функционираат добро. Практично нема конкуренција.
Јас не сум многу писмен, но PLS стори абер кога ќе е времето да мрднам и јас малку. Ќе ти бидам благодарен.Ќе има краш мора да има рецесија дали ќе има беар маркет рели најверојатно ќе има кога колкаво не се знае. Ама не е паметно да се тргува лонг на беар маркет рели. Ќе отоврам лонг позиции на снп и насдак ама не сега уште е рано.
Купи си ГЛД и свркај. Заеби СнП и НАСДАК. Не купувај фирми и недвижности сега.Јас не сум многу писмен, но PLS стори абер кога ќе е времето да мрднам и јас малку. Ќе ти бидам благодарен.
Како влегов во светов така фати криза, к'смет мој. :-(
Позз
Никако не можам да добијам пермисии на ИБКР за options. Сакам да продавам covered calls за една акција, и џабе, што и да направам истото
Based on some of the information you have provided in your Financial Profile, you do not currently meet the criteria to trade product.
АМД е -50% од АТХ мало рели не е пролет. Ќе оди во дебел минус за време на официјалната рецесија.Reddit - Dive into anything
www.reddit.com
Лажни малку таму околу искуството и инкомот за да си елиџибл да аплицираш за дозвола да тргуваш. Види линк погоре
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 371964
Наметнатите QT од март 2022 можеме церемонијално да ги испратиме во историјата. 300 билиони се веќе пуштени назад во системот со шо ова е само почеток и постпондирање во решавањето на проблемите. Во иста мера е одлична прилика да се направат многу пари во перидот шо следи пошо берзите ќе одат нагоре. Сакам да ви разјаснам на сите кои ме перцепирате поинаку. Ракетите и навивањата шо ги артикулирам ги праам со горка кнедла пошо ја сфаќам трулоста на хајпот и евентуалното разочарување шо следи после тоа. За жал многу жртви ќе понесе сево ова пошо целиот систем е крукд'. Јас само опортунистички играм по нивните правила.
#AMD 9% раст во еден ден наспроти целата пропаст шо ја видовме у 24 саати. Па ни во 2021ва немаше волку самодоверба
ОДИМЕ ТУ Д ТООП!!
ECB ја покачи каматната стапка за 0.5%, даку FED ќе ги следи во чекор ќе видиме следната недела.
Злато растура но може и Биткоин да изненади. Но златото е најбезбедно. ГДХ +5% вчера.Како што банките паѓаат, златните ETFs се засилуваат.