Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Фановите на Интер секако дека ке се согласат бидејки ке им се олесни работата во среда. Но имам спотивно мислење не треба да се казни Џиларињо треба судија шо е гледал на време и тогаш кога играа Реџина - Јуве кога им судија 2 пенала без ништо и тогаш не беа фудбалерите казнети шо глумеа и слично беше казнет судијата. Не е исто за пеналот и за случајот Џилардињо туку споредувам во некаква смисла не треба играчот да се казни туку судијата на месец дена да не суди како и да е казната не се врака! :toe:

Фановите на Интер секако дека ке се согласат бидејки ке им се олесни работата во среда. Но имам спотивно мислење не треба да се казни Џиларињо треба судија шо е гледал на време и тогаш кога играа Реџина - Јуве кога им судија 2 пенала без ништо и тогаш не беа фудбалерите казнети шо глумеа и слично беше казнет судијата. Не е исто за пеналот и за случајот Џилардињо туку споредувам во некаква смисла не треба играчот да се казни туку судијата на месец дена да не суди како и да е казната не се врака! :toe:

"We will demand that the disciplinary committee use TV pictures, as he deserves at least a five-game ban. He even had the cheek to celebrate; that's plain incredible. - Претседателот на Палермо

"Is this the same side that advocated fair play and the 'terzo tempo'? Get out of here..." - убаво рекол , а се буена за '' фер плејот '' koга играа со Лион

The disciplinary commission has now moved to ban Gilardino for two games for his act of anti-sporting behaviour. Even though the referee Emidio Morganti failed to notice that Gila had scored with his hand, the TV evidence gathered by the Sporting Judge through Sky, Rai and Mediaset has proved to be his undoing.

The court stated that the handball "was voluntary, intentional and not determined nor conditioned by the Dellafiore who was holding him in the previous moments." Gilardino's act was therefore a "seriously anti-sporting' act.

Не им ги знам правилата , ако е нешто воведено од оваа сезона , или егзистирало сезони наназад , тогаш сосем е оправдана оваа одлука .
Мене ме изритира Џила кога го прославуваше голот , а знаеше како беше постигнат .

Aјде ајде сеа да не сакаш Џила да го признаеше голот дека го даде со рака?? Тоа е тоа се Дешава:toe:Убаво кажа некој погоре дека судијата треба да види тоа него треба да му шибнат некој казна...штета што нема да игра во среда

alo da razjasnime nesto...ako saka i so kur neka dade gol..sudijata ako go priznae, GOL e
OVA SAMO INTER MOZE DA GO NAPRAVI...za koj kur go kaznuvaat Gilardino 2 meca a ??????????????
Krivo im e na site deka ZVEROT e 1 strelec vo Italija:zver::zver::zver::zver::zver:

FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aјде ајде сеа да не сакаш Џила да го признаеше голот дека го даде со рака?? Тоа е тоа се Дешава:toe:Убаво кажа некој погоре дека судијата треба да види тоа него треба да му шибнат некој казна...штета што нема да игра во среда

Тогаш нема потреба да плаче после мечот со Лион кога они постигнаа нефер гол кога Заури лежеше повреден , а овие не ја изфрлија топката а забораваат дека пред некоја сезона Муту даде ист таков гол и пак против Палермо .
Муабетот е за фер-плејот кои и они очигледно не го практикуваат .

alo da razjasnime nesto...ako saka i so kur neka dade gol..sudijata ako go priznae, GOL e
OVA SAMO INTER MOZE DA GO NAPRAVI...za koj kur go kaznuvaat Gilardino 2 meca a ??????????????
Krivo im e na site deka ZVEROT e 1 strelec vo Ita

Интер е крив и за спорот со името со Грција . . .

п.с. Колку пати се случило некој играч да биде казнет по гледањето на снимките по мечот .:toe:

Не им ги знам правилата , ако е нешто воведено од оваа сезона , или егзистирало сезони наназад , тогаш сосем е оправдана оваа одлука .
Мене ме изритира Џила кога го прославуваше голот , а знаеше како беше постигнат .

Не е ништо ново, ама очигледно го има само во Италија! Пред две сезони за истото беше казнет и Адриано ако се сеќавате, кога одглуми пенал врз него од страна на Мексес, на натпреварот Интер - Рома кој го загубивме со 1-2! Адриано беше казнет исто така неколку меча! Тоа беше пред две сезони... Штета што овие казни не постојат во како што сакаат да кажат навивачите за нив најдобрите лиги Премиер и Примера, каде има доста глумци, доста сомнителни пенали... а нема вакви казни... Пред неколку дена Мурињо имаше изјава на Goal дека во Англија има многу глумци, и од гласањето на анкетата на која гласаа сите доби подршка од преку 60 % дека е тоа така!

Krivo im e na site deka ZVEROT e 1 strelec vo Italija:zver::zver::zver::zver::zver:

FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:classic:
Интер е крив што изгуби Македонија против Исланд, Интер е крив што Јуве ојде во Серија Б, а исто така Интер е крив што се кажува вакви глупости на форумов....

wow, стари муабети пак и пак :tapp:
остајте го чоекот да поигра ракомет можи светско ќе реши така.:back:

Санкции треба за судијата шо не си ја сработи работата на лице место исто како и сите оние судии кои лани шо ја овозможија познатата математика.

Енивеј банот е јасен.

(некој се плаши од Џила)

Кој бед им е на миланезиве сега!
лани со две нози еден неможеше да даде сега и со раци почна!:pos2:

ауу колку не е ми е ни приближно до бед не си свесен!!!
Нека даде катаљон гола кој од која поубави,ама ич не ми е жал,кога ке ми текне на сите аматерски пиздарии од лани само сум среќен што не го гледам више.

Вие знаете подобро ама според мене иритира фактот дека лупнаа голема сума за да го земат не покажа ништо и на крај за џабе го дадоа!
нешто слично како Шева во челзи!

+ ке биде интересно и за опстанокот (=
Да, ама сепак мислим Рома ќе опстане :)
Кој бед им е на миланезиве сега!
лани со две нози еден неможеше да даде сега и со раци почна!:pos2:
Уффф... бед ?
Џила ти е исти ка Инзаги, а доста ни од такви играчи...

Џила како Инзаги нема да биде ни за 100 живота да се разбереме,Инзаги е институција и од него не може да ти е доста богохолнику :),мислам дека вака-така ке има учинок од некои 10-12 гола.
Џила thanks for nothing i fuck your moher yes no see you :icon_lol:

Да, ама сепак мислим Рома ќе опстане :)
ахх нормално, ама би сакал Рома да се бори за опстанок а тоа може да им се деси со менувањето на тренер сега сред сезона и кризата шо ги снајде, ама мислам нема да им е тешко, полека полека ке се враќат нагоре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom