Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Нека си кажат вистината како шо е , ги одмараме клучните играчи пред натпреварот со Пелистер, незнам само на кој му продават пуфки.

Павле вистина е повреден?
Зошто во текстот не се потенцира негова повреда, туку на Танкоски и Пешевски.
Во последен момент имаме откажување од Павле Атанасијевиќ, кој што веќе подолго време не е во ростерот на Пелистер. Е. Пелистер испрати официјален мејл до РФМ каде што не извести дека Павле Атанасијевиќ нема да биде во можност да настапува за репрезентацијата и исто така Танкоски и Пешевски се пожалија на повреди.

Павле вистина е повреден?
Зошто во текстот не се потенцира негова повреда, туку на Танкоски и Пешевски.
Во последен момент имаме откажување од Павле Атанасијевиќ, кој што веќе подолго време не е во ростерот на Пелистер. Е. Пелистер испрати официјален мејл до РФМ каде што не извести дека Павле Атанасијевиќ нема да биде во можност да настапува за репрезентацијата и исто така Танкоски и Пешевски се пожалија на повреди.
pavle go povredi zglobot uste pred utakmicata so motor

Pavle e povreden kolku seriozno ne znam. Pesevski i Tankovski igraja vcera,a denes povredenite ama ako super :D

A na taleski sega zenata vo gazo mu ja mavame zato ima privatni pricini momentalno snima ete go gojdoto!!!!

Слушнав за Раде Стојановиќ нов тренер дека ќе биди. Останва да почекаме денес/утре да видиме дали е само шпекулација или има вистина. Според мене одлично решение, амбициозен ми изгледа, помодерен од овие постарите, велат дека голем работник бил, ќе видиме.

П.С. На утакмицата со Алкалоид наводно бил дојден да гледа.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Update: Бојан демантираше на Фејсбук индиректно за натписите за Раде најверојатно. Останвам до утре да видиме.

Последно уредено:
Слушнав за Раде Стојановиќ нов тренер дека ќе биди. Останва да почекаме денес/утре да видиме дали е само шпекулација или има вистина. Според мене одлично решение, амбициозен ми изгледа, помодерен од овие постарите, велат дека голем работник бил, ќе видиме.

П.С. На утакмицата со Алкалоид наводно бил дојден да гледа.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ednas pisa za Jovic sega za Rade ajde odime treta sreka :D

Sho ima vrska ako bil na utakmica nekni i Iljo Temelkovski bese pa mozi e i toj vo igra:cool:

Koj i da e neka go nosat pobrzo kratok e periodot do derbito...

Јас пак ќе речам... Вујо му е мајката во ваква ситуација, колку и да е нестабилен лик.:D
Нека проба Хосни да не му излегва од терен него како на Ларс некни со Мотор, па ќе види како ќе помини... Ќе влези в терен и ќе го влечка по подот.:misticen:
Треба малце цврста рака, да ги стегни да ги расони од зимскиот сон.

Забегавте со муабетите скрос...
Црногорецот не е ни да се спомни да дојди Битола а камоли да се става за билокаква позиција. Ако би бирал балканец најдобри опции би бил Зоран Роганович (има актуелен договор со Гуиф до крајот на сезоната. Тренер кој е скандинарска школа и кој може да донесе играчи од Балканот и Сандинарија.

Се лицитира со имиња, па не овај, зошто тој, небаре кузнсј шо тренер ќе донесат сеа пред крај на сезона... Нема квалитетни а слободни тренери моментално, сите имат екипи и се врзани до крајот на ова сезона.
На крај ќе испадни Пинки ќе го клат тренер и Божо помошник ќе остани пак.:LOL:

Чекајте сега мислат. Има пауза за репрезентацијата па немора да брзат, можи и другата недела да назначат тренер. :cool:

ГОТОВО Е ЈОВИЌ ШУНДА ТАНДЕМ!
Нека ни е со среќа....
Сигурно Јовиќ до крај па Шунда за понатака.....

Последно уредено:
Шо улога треба да е ова на Шундовски?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom