Мрсољко,сум ти кажал да не ме цитираш тоа под прво.
Прво за тоа во Днипро, виновни се Украинците и само Украинците. Дури и Арестович потврди дека соборувањето на ракетата од страна на украинското ПВО е причина за несреќата. Второ, Русите уништуваат исклучиво воени цели. Трето, секој ден Украина Донецк го гранатира, па и тебе те нема тогаш Цитро.Мрсољко,сум ти кажал да не ме цитираш тоа под прво.
Под второ секој ден скоро има ракетни напади од руските фашисти врз цивили и цивилни објекти на Украинците.
Пред недела дена зграда уништија во Днипро ... 46 мртви и незнам колку повредени 4 деца мислам починаа..На к*р да те качев ,,А'' немаше да кажеш за тоа..
Така да иди избриши си ги мрсољите..
Мрсољко,сум ти кажал да не ме цитираш тоа под прво.
Под второ секој ден скоро има ракетни напади од руските фашисти врз цивили и цивилни објекти на Украинците.
Пред недела дена зграда уништија во Днипро ... 46 мртви и незнам колку повредени 4 деца мислам починаа..На к*р да те качев ,,А'' немаше да кажеш за тоа..
Така да иди избриши си ги мрсољите..
Ex da znael i tatko ti deka postojat Kurtoni....Измислиле куртони некои паметни,ама џабе.
Се пронајде добар си,малце боље од мрсољко, дете од неуспешен абортусEx da znael i tatko ti deka postojat Kurtoni....
Jas sum prvorodeno dete me praele na merak na selska livadaСе пронајде добар си,малце боље од мрсољко, дете од неуспешен абортус
Лејј ме заеба,алал да ти е.Jas sum prvorodeno dete me praele na merak na selska livada
A tebe?
Na avtobuska a rakata edna Tcrvena.
Кој те чита тебе мрсољко ќе помисли дека русите до месечината стигнале и ќе ја освојат,а они јадниците со целата армија и оружје едно градче колку Штип неможат да освојат осми месец.Colonelcassad
In the near future, we can expect good news from the Artemovsky direction. The situation for the enemy to the north of the city is deteriorating.
Обрачот продолжува да се стега.
Стрико, уште колку време им останува на фашистите?Лејј ме заеба,алал да ти е.
Татко ти сигурно мора да го жуљало штом те правел на ливада само сигурно не се надевал дека такво ,,говедо'' ќе искочи.
Автоматски споено мислење:
Кој те чита тебе мрсољко ќе помисли дека русите до месечината стигнале и ќе ја освојат,а они јадниците со целата армија и оружје едно градче колку Штип неможат да освојат осми месец.
Па не би рекол дека е ,,гратче". Украинците изгубија стотици илјади војници за да го задржат и моментално додека зборуваме, губат уште војници. И секако одбраната градена од НАТО проаѓа низ ,,гратчево" градена 8 години. Индиректно сакаш да кажеш дека ова ,,гратче" е стратешки небитно, а со тоа ми се чини дека слушам американски генерал. И се вика ,,мрсулко" Цитроооо.Кој те чита тебе мрсољко ќе помисли дека русите до месечината стигнале и ќе ја освојат,а они јадниците со целата армија и оружје едно градче колку Штип неможат да освојат осми месец.