Ok ama zosto bi vlegol vo kola so nekoj sto e vo alkoholizirana sostojbaДа, и? Не му е син на Апасиев за да има некоја одговорност. Фамилијата на Заев се најголеми криминалци па никому ништо. За малку нобеловец ќе станеше.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ok ama zosto bi vlegol vo kola so nekoj sto e vo alkoholizirana sostojbaДа, и? Не му е син на Апасиев за да има некоја одговорност. Фамилијата на Заев се најголеми криминалци па никому ништо. За малку нобеловец ќе станеше.
Сака да живи опасно.Ok ama zosto bi vlegol vo kola so nekoj sto e vo alkoholizirana sostojba
Может не го сетил. Сега што да прајме, да го тужиме или?Ok ama zosto bi vlegol vo kola so nekoj sto e vo alkoholizirana sostojba
Ја никогаш немам работено на државно, сум работел градежништво и ми викале шо не идеш у државно ќе се најде нешто, им викав да не сум ненормален, а од каде знам како е, се што е глупо памтам, неможам паметното да го запамтам.Шо мајка бараат тогаш на државно?
Приватен сектор пушти за работници, скоро и да нема фирма под 25к, ако е троа пописен ќе биде 30-40.
Ne glasam za nikoj, se mislev za levica, ama nez, zosto postojano imaat vakvi slucki od nivni clenovi?
Значи буквално глупоста со телохранителот на Апасиев не е најголемиот проблем за него и за Левица на политичката сцена.
Поголемиот проблем, за кој некако се заборава и се турка под черџе, е дека Апасиев и Левица помина низ сите можни страни(од прогресивни шарени до мрсни небањати патриоти).
Го памтите она Левица / Levica / E majta?
Памтите кога за Апасиев двојазичноста беше само во главата на грујо и вмроните?
Згора на тоа, комуњари.
Нешто што најмалку е потребно во влада за Македонија е комуњара.
Тоа е точно, од друга страна па некои други работи за кои се залагаат, неидеолошки, се добри.Значи буквално глупоста со телохранителот на Апасиев не е најголемиот проблем за него и за Левица на политичката сцена.
Поголемиот проблем, за кој некако се заборава и се турка под черџе, е дека Апасиев и Левица помина низ сите можни страни(од прогресивни шарени до мрсни небањати патриоти).
Го памтите она Левица / Levica / E majta?
Памтите кога за Апасиев двојазичноста беше само во главата на грујо и вмроните?
Згора на тоа, комуњари.
Нешто што најмалку е потребно во влада за Македонија е комуњара.