Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.718
- Поени од реакции
- 22.600
Druze, cenata ne mi bese poentata. Pak vidi.Ama kako taka sankci i stajvme na rusia nemoze vaka da ima poevtina nafta tamu sankci ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Druze, cenata ne mi bese poentata. Pak vidi.Ama kako taka sankci i stajvme na rusia nemoze vaka da ima poevtina nafta tamu sankci ima.
Доктор кој??? Тој не стигнал до таа реинкарнација сеуште ама баба Ванѓа 1979 година рекла дека Русија ќе стане водечка во светов, Европа ќе стане јалова земја, мразот ќе се истопи, само едно нема да се промени „славата на Владимир - славата на Русија“...Таа работа @paralelni svetovi ќе ни ја каже, он е Dr. Who.
А сега е бесмислена кога Русија мава заушки во Украина, да беше малце полоша ситуација за Русија друга песна ќе пееше...Доктор кој??? Тој не стигнал до таа реинкарнација сеуште ама баба Ванѓа 1979 година рекла дека Русија ќе стане водечка во светов, Европа ќе стане јалова земја, мразот ќе се истопи, само едно нема да се промени „славата на Владимир - славата на Русија“...
Јас го молам само Горнион да престане оваа бесмислена војна и да не му текне на некоја будала да притисне на црвеното копче.
Претпоставувам дека ме имаш помешано со некој, политика не ме интересира, понајмалку Русија и Украина. Си гледам фамилијата и своите проблеми...А сега е бесмислена кога Русија мава заушки во Украина, да беше малце полоша ситуација за Русија друга песна ќе пееше...
Види кој излегол од бункер! Тенеќијо!Петков беше политичар што Бугарија го немаше од времето на Симеон Сакскобурготски. Затоа и така не заеба.
За среќа Бугариве се сега пак со просечно ретардирани корумпирани политичари, кои не знаат на која страна да го свртат газот, дали Русија, дали Германија.
ТАЈНА АКЦИЈА БЕЗ ПРЕСЕДАН Петков и Бугарија ја спасија Украина во почетокот на руската инвазија
![]()
ТАЈНА АКЦИЈА БЕЗ ПРЕСЕДАН Петков и Бугарија ја спасија Украина во почетокот на руската инвазија
Според информациите кои ги сподели „Велт“, се верува дека во еден момент Бугарија и снабдувала на Украина една третина од муницијата и 40 отсто од нејзината нафта.plusinfo.mk
Цело НАТО 30+ држави против Русија сама и пак го јадат немиен и воено и финансиски, резили и срамови.
Морам да признаам, дури и јас ја потценив моќта на Русија.
ова твоево со графика изгледа вака,Цело НАТО 30+ држави против Русија сама и пак го јадат немиен и воено и финансиски, резили и срамови.
Морам да признаам, дури и јас ја потценив моќта на Русија.
Оваа 2ка ветува многу
и тоа на чело со властА најмногу го јаде Северџанија од сите , со најниски плати и највисока инфлација, и тоа на чело со власт
Помина денес. Немаше ништо особено од Путин освен тоа дека со години е мамена Русија од страна на западните партнери. И нешто спомена за капцитетите на воената индустрија али тоа експертите на темава за ракетна технологија и индустрија ќе ти го објаснат наредните недели.Оваа 2ка ветува многубелосветски подлизурковци и марионетки. Апасиев напиша некаде Бујар може да го советува Зеленски како да им ја запре водата на Русите во Донецк нели знаеме што беше во 2001 година.
Него требало денес да има обраќање Путин како што знам, па дали СВО ја преименуваа официјално во војна ? На сите ни мириса дека ќе им биде војна објавена за да почне сериозна офанзива.
Ми се истури кафево од смеење видов меменце како Кадиров бил загрижен за бројот на ракетите по објавата на Тенеке како член на светата кајганска алијансаПомина денес. Немаше ништо особено од Путин освен тоа дека со години е мамена Русија од страна на западните партнери. И нешто спомена за капцитетите на воената индустрија али тоа експертите на темава за ракетна технологија и индустрија ќе ти го објаснат наредните недели.