- Член од
- 6 февруари 2011
- Мислења
- 943
- Поени од реакции
- 4.049
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Spored igrata dosega so ja pokaza za RK Pelister mozi i vo Dojran da zamini slobodno
Реално човекот си изигра сосема солидно Не беше којзнае што,но на толку повредени играчи не можеше се самSpored igrata dosega so ja pokaza za RK Pelister mozi i vo Dojran da zamini slobodno![]()
Баш коректно изизгра досега, одбрана напад, можам да кажам со заедно со Хосни најдобро се покажаја, со Мотор мислам во гости имаше 12/14 и 60 минута во игра. Не ме загрижва неговото заминување, колкку то шо неможиме играч да задржиме. Незнам дали таков му бил доогворот пред да потпиши , ама овие хокеарски рокади не ме бендисват. 3 години ние уште немаме костур на екипата.Spored igrata dosega so ja pokaza za RK Pelister mozi i vo Dojran da zamini slobodno![]()
Сала во Македонија не се прави брзо со државни пари. Борис Трајковски требаше да биде готова во 2006, ја завршија во 2008. До Јане Сандански има една сала, 3,000 капацитет, што стои 90% готова од 2018, а почната е пред 10 години и више. Кој и рок да објават, додај му 2 години плус најубаво, ако се почне на време.ако не се убрза процесот со изградбата на новата сала.
Шо сала е ова, чија е? Имаш слики нешто каква е?До Јане Сандански има една сала, 3,000 капацитет, што стои 90% готова од 2018, а почната е пред 10 години и више.
Шо сала е ова, чија е? Имаш слики нешто каква е?
На општина Аеродром. Требаше во 2009 да ја почнат. Па некаде во 2012 почнаа нешто, пред Јане, и си се влече, шајка не е закована последниве 5 години во неа.Шо сала е ова, чија е? Имаш слики нешто каква е?