Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 14.992
- Поени од реакции
- 5.607
Освен на оваа иранска страна, на друга страна нема ваква вест, така да може слободно да се прогласи за фејк њуз.
Освен на оваа иранска страна, на друга страна нема ваква вест, така да може слободно да се прогласи за фејк њуз.
Штом брат ти Ивор така вика. Готово. Еве сега ќе им пишам дека е фејк њуз на Иранците.Освен на оваа иранска страна, на друга страна нема ваква вест, така да може слободно да се прогласи за фејк њуз.
Турција нападнала Америчка база, и само еден медиум пишал за тоа, на никое друго место ја нема таа вест, и ти ме убедуваш дека тоа е вистина. Дај бе, те сметам за посериозен малку ти се молам.Штом брат ти Ивор така вика. Готово. Еве сега ќе им пишам дека е фејк њуз на Иранците.
Седнете малце со брат ти и прочитајте што е тоа IRNA пред да тресеш зелени.
И што дека е гласило? На тоа гласило пишува дека во Иран најубаво се живеј па не е така.Пак со зелените овој. Абе прочитај што медиум е тој за кој говориме. Не е пандан на ББЦ или Република македонска.
Официјално гласило на Иранската исламска република.
Бла бла бла. Не пишувај романи. Не сум ти Фрчко па да се замарам за твоите погледи на медиумите и твоја дефиниција кој бил фејл њуз. Сигурно брат ти нема повеќе инфо од СиријаИ што дека е гласило? На тоа гласило пишува дека во Иран најубаво се живеј па не е така.
Добро, со сиот ум мислиш дека ова е вистина, кога ни еден друг медиум во светот не ја објави таа вест? Зарем не мислиш дека ако беше тоа вистина сега медиумите ќе беа преплавени со таа вест, и на ТВ само тоа ќе одеше? Мислам смешно е, ама ајде верувај си во што сакаш....
Епа кога ќе немаш што да пишиш, тресеш зелениБла бла бла. Не пишувај романи. Не сум ти Фрчко па да се замарам за твоите погледи на медиумите и твоја дефиниција кој бил фејл њуз. Сигурно брат ти нема повеќе инфо од Сирија
Море даблекс, кој ти е тој Ивор што го спомнуваш нонстоп? Непреболена љубов ти е? Толку добро ли се работевте, па што го спомнуваш. Ајде, како сите ќе си земиш ракија и салатица, еднаш двапати и ќе го преболиш....Кико не се дрогај ќе те рашљка Ивор. Не е за арно. Официјален медиум на државата Иран го спореди со сосмрдениот медиум на оној што го тепаа. Абе не е тоа твитер пљукни залепи бре.
А мене за бачевци ме боли стапот, мене кејф ми е шарени вакви како тебе да чвргам. На брат ти му дојде паметот. Ти си остана зелено.
Бургундац, имам слободно време малце, па морам да ве реметам вас, лукашенкољубците Да не ви е досаднокикоемци јуве баки нешто си се загреал деновиве ќе ја прегориш тастатурава.
Зависи на која страна од оградата си. Иако 99% од Македонците би ме направиле луд за оваа изјава ама моментално Турција ни е број 1 надворешен непријател. Зборам за оваа ердоганова Турција, не за што било пред него или што ќе биде после. Така да, што побрзо го соборат или рикне и му се растури партијата толку подобро.Daj be neka kazi nekoj. Ovoj Erdogan losiot e, dobriot, se znae nesto