Да, во право си. Па може мажот сака друг да ја работи жена му, воајер е...А зошто на маж би му пречел уште еден маж во кревет?
Не можам да разберам
Па можда му дужел пари од комар па жена му го исплатила долгот на глупиов.Да, во право си. Па може мажот сака друг да ја работи жена му, воајер е...
Можеби.Па можда му дужел пари од комар па жена му го исплатила долгот на глупиов.
И после тоа колку време не можеше да си седнеш?Ја имам во тројка. Со гз.
И после тоа колку време не можеше да си седнеш?
СтаВрогин, или тролаш или те растуриле стварноЈа имам дупено во тројка. Со гз.
Од каде вакви глупи мислења, пробај па види...[DOUBLEPOST=1468052110][/DOUBLEPOST]И после тоа колку време не можеше да си седнеш?
Даа, најубаво секој секого ебе, воз, но последниот да не остане пократок, ќе добие дилдо..Ја имам дупено во тројка. Со гз.
ок тогаш јас ке бидам млад банкар и ми треба глумицаПа можда му дужел пари од комар па жена му го исплатила долгот на глупиов.
и најдовте?Доколку успееш да најдеш девојка (секако, сексуално да ве привлекува), не не ни размислувај... Јас и девојка ми барајќи цуца или млад згоден пар, вложивме подеднаков напор ко Наса у потрага по живот на марс...
Од Ново Лисиче до крај - до Кочо Рацин, или се симна порано?Ја имам дупено во тројка. Со гз.
Ја редовно 19-ка упражњававОд Ново Лисиче до крај - до Кочо Рацин, или се симна порано?